Primus Winter Gas 230g

Mellemstor gasdåse med gevind til diverse brændere. Winter Gas er optimeret til brug i frostvejr, og gasflowet fungerer godt helt ned til -22 grader!
99,00 kr.
Beskrivelse

Mellemstor gasdåse med gevind til diverse brændere. Winter Gas er optimeret til brug i frostvejr, og gasflowet fungerer godt helt ned til -22 grader!

Primus har inkluderet den innovative VapourMesh teknologi i sine Winter Gas gasdåser, som hjælper brændstoffet med at gå fra flydende til gas form, hvilket er afgørende for et ordentlig gasflow og brug i stærk kulde. Løber man kun ind i en smule frost på sin tur, fungerer Primus Power Gas bedre og tager man på tur om sommeren, med temperaturer over 5 grader, er Primus Summer Gas det bedste valg.

Gas er utroligt nemt og effektivt at lave mad med - også i det fri. Husk, at flyselskaber ikke tillader gas i hverken hånd- eller indtjekket bagage.

Primus gas er iøvrigt CO2-neutral, idet Primus bl.a. støtter projekter i Uganda, der udskifter ineffektive træ- og kulbrændere. Det sparer miljøet for tonsvis af CO2, som så modskrives den CO2 udledning der sker ved brug/afbrænding af Primus gassen. En ekstra gevinst ved projektet er, at af-skovningen mindskes, hvilket mindsker risikoen for tørke og oversvømmelse. Familierne bruger også mindre tid på at samle brænde, så der er mere tid til at gå i skole eller generere indkomst til familien i stedet.

Detaljer
Detaljer
NB: Tomme gasdåser skal afleveres på Genbrugsstationen, IKKE sorteres som metal-affald !
Vægt
Vægt:
230 gram
Varenummer:38346
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!