Aclima Mens Woolnet T-Shirt

T-shirt i uldnet der sikrer maksimal komfort ved en lang række aktiviteter i sommerhalvåret med effektive svedtransporterende, temperaturregulerende og åndbare egenskaber.
749,00 kr.
Farve: Sort (JET BLACK)
Beskrivelse

T-shirt i uldnet der sikrer maksimal komfort ved en lang række aktiviteter i sommerhalvåret med effektive svedtransporterende, temperaturregulerende og åndbare egenskaber.

Aclima Mens WoolNet T-shirt til damer er uldnet med korte ærmer, perfekt til sommerhalvåret og til de fleste aktiviteter. Aclima WoolNet er det originale uldnet som er skabt til aktiviteter med høj intensitet, hvor svedtransportering, vægt og åndbarhed er i fokus. Vidste du, at luft isolerer? Nettet skaber små luftlommer som giver god isolering uden at man føler sig overophedet og ukomfortabel. På grund af de effektive svedtransporterende egenskaber, vil temperaturen ved aktiviteter med både høj og lav intensitet, være reguleret på samme måde som en termostat. Eftersom nettet er fremstillet af merinould, får man også uldens fordele; uld isolerer selvom det bliver vådt og afgiver desuden ingen lugt ved sved.
 
Dette er kollektionen hvor kvalitet, funktionalitet og design forenes. For det er ikke uden grund at det norske forsvar i en årrække har sværget til Aclimas net som det optimale inderste lag. Til topture i vintersæsonen, lange fjeldture, jakt og ekspeditioner er WoolNet et klart førstevalg når det kommer til uldtøj. WoolNet kan kombineres med Aclima WarmWool på ekstra kolde dage. Uldnettet tørrer hurtigt og tøjet har høj elasticitet med ribstrik på specifikke områder for bedre komfort og slidstyrke.

Vægt
Vægt:
172 gram
Varenummer:25910
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!