Osprey Osprey Heritage Scarab 30

Den innovative, slidstærke og praktiske tur-, rejse- og hverdagsrygsæk, Scarab,er stærkt tilbage efter mere end 20 år!
1.299,00 kr.
779,00 kr.
Farve
Størrelse: ONE SIZE
Beskrivelse

Den innovative, slidstærke og praktiske tur-, rejse- og hverdagsrygsæk, Scarab,er stærkt tilbage efter mere end 20 år!

Osprey Heritage Scarab er en del af Ospreys nye Heritage Collection, der består af relanceringer af nogle af de mest solgte og klassiske designs fra 90'erne

Den 1. generation Osprey Scarab blev lanceret lige før årtusindskiftet. Den havde nye, innovative funktioner og teknologier samt et unikt, futuristisk design. Både teknologier og design var så vellykkede, at de dannede grundlag for mange efterfølgende rygsække og tasker fra Ospreys hånd.  Rygsækken henvendte sig både til tur- rejse- og hverdagsfolket og blev meget populær. Faktisk var den så populær, at nærmest alle ansatte i Friluftsland fik anskaffet sig en. Og, for at det ikke skal være løgn, var jeres ydmyge tekstforfatter i 1999 en af dem, og jeg bruger den dag i dag, fortsat rygsækken til både ture og hverdag. Vores indkøber Lars har i årevis plaget Osprey om en relancering, men om det er hans fortjeneste at vi nu har Scarab tilbage, står hen i det uvisse.

2021 versionen af Osprey Scarab, er meget tro mod originalen, men under overfladen er der mange fine små forbedringer. Den har stadig det fantastiske StraightJacket kompressionssystem, der på simpel, men effektiv vis, holder rygsækkens indhold godt på plads – uanset om den er næsten tom eller fuld. Bæresystemet er fortsat godt og velkonstrueret, med et hoftebælte der kan pakkes væk. På fronten finder man stadig en lille, lynlåslukket lomme, med en praktisk lille nøgleclip. I det store hovedrum er der blevet tilføjet en polstret lomme med plads til computer, tablet eller drikkesystem. Til sidstnævnte er der lavet små fikse udgange til drikkeslangen, naturligvis i samme stil som originalen. Den fysiske størrelse er skaleret en anelse ned, så den nu klarer kravene til håndbagage på fly. Endelig har 2021 bragt mere bæredygtige, Bluesign godkendte metervarer af genbrugt nylon.

I forhold til mere nutidige rygsække, er Scarab lidt tung, så for gram-jægere er den nok ikke den rigtige. Til gengæld får du en bomstærk og slidstærk rygsæk, du kan have glæde af i mange, mange år.

Detaljer
Detaljer
30 liter volumen
Detaljer
2 polstrede skulderstropper
Behandlet med PFC-fri, vandafvisende DWR
Ekstra bred lynlåsåbning til hovedrummet
Ekstra store, slidstærke YKK-lynlåse
Fæste til isøkse eller vandrestav
Hoftebæltet kan pakkes væk
Håndtag på toppen
Justerbart brystspænde
Justerbart hoftebælte
Laptop-lomme (15") - beskytter mod stød og slag
Lomme med karabin til nøglering
Lomme til vandreservoir
StraightJacket-kompression på ydersiden
Tablet-lomme
Udvendig lomme med lynlås
Materialer
Materialer
500D High Tenacity Nylon
Vægt
Vægt:
1203 gram
Varenummer:41279
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!