Rejsetasker
## Rejsetasker med hjul

En taske på hjul giver dig mulighed for at aflaste arme og skuldrer fra krævende og længerevarende løft på rejsen. Her i kategorien finder du vores udvalg af rejsetasker, som passer til både mænd og kvinder.

## Håndbagage eller check-in

De forskellige tasker har lidt forskellige muligheder og vi har store og små rejsetrolleyer. Dem i medium størrelse er rigtig gode som weekendtaster eller håndbagage. Håndtaget på rulletaskerne giver dig mulighed for, på en nem måde, at fragte din bagage rundt i terminalen og på toget m.m. Når du skal placere tasken i bagagerummet eller på flyets baggagehylde, så slår du håndtaget ind og tasken fylder ikke meget.

##  **Hvor stor må håndbagage være?**

Måler din taske maksimum 55 x 40 x 20 cm, i højde x bredde x tykkelse, så vil du i de fleste tilfælde matche flyselskabernes krav.

Husk også at tjekke med det specifikke flyselskab – også for vægtgrænsen som kan svinge fra 8-10 kg eller i nogle tilfælde være ubegrænset. Tjek målene på taskernes produktsider og gå som tommelfingerregel efter tasker med maksvolumen på 40 liter til håndbagage.