Osprey Womens Tempest 30

Let, velventileret og rummelig rygsæk til kvinder. En fantastisk allrounder, der egner sig perfekt til længere dagsture, weekendture, kortere hytte-til-hytte ture eller som let caminorygsæk. Efterhånden lidt af en klassiker - og med god grund!
1.499,00 kr.
Farve
Størrelse
Beskrivelse

Let, velventileret og rummelig rygsæk til kvinder. En fantastisk allrounder, der egner sig perfekt til længere dagsture, weekendture, kortere hytte-til-hytte ture eller som let caminorygsæk. Efterhånden lidt af en klassiker - og med god grund!

Osprey Womens Tempest 30 er rygsækken til dig, der leder efter en meget rummelig dagtursrygsæk, der også kan bruges på weekendturene eller som en praktisk rejserygsæk. Rygsækken rummer 30 liter, og har rigeligt plads til alt det, du har brug for på dine dagseventyr, når du pakker let til caminovandringen eller hytte-til-hytten turen på fjeldet. Fylder du ikke al pladsen ud, kan du bruge kompressionsremmene til at gøre rygsækken mindre. 

Det velventilerede og komfortable rygstykke med AirScape-teknologi, gør det behageligt at vandre i varmt vejr, eller når sveden driver. Rygstykket sidder godt og tæt til kroppen for optimal bærekomfort.

Bæresystemet er desuden designet til at passe kvinders anatomi og er så fleksibelt og dynamisk, at det følger kroppens bevægelser, så du kan fortsætte ufortrødent derudaf - selv i teknisk terræn - uden at rygsækken holder dig tilbage.

Selvom rygsækken er let, rummer den udover de tekniske detaljer, også en masse praktiske opbevaringsløsninger. Fæste til isøkse og vandrestave, udvendig lomme til drikkeblære, fæste til cykelhjelm og lygte, ridsefri lynlåslomme i toppen til ting som solbriller og first aid kit samt lynlåslommer på hoftebæltet til læbepomaden, kompasset, energibaren eller andet, der er nyttigt at have lige ved hånden.

Detaljer
Detaljer
Volumen: 30 L
Detaljer
"Ridse-fri" lomme til solbriller og elektronik
"Stow-on-the-Go"-fæste til vandrestave på venstre skulderrem
Adgang til hovedrummet under toplåget
AirScape™ rygstykke med blødt skum sørger for god komfort og ventilation
Bæresystemet er tilpasset den kvindelige anatomi
Forberedt til drikkesystem
Fæstepunkt til lygte
Fæster til isøkse eller vandrestave
Justerbar ryglængde
Justerbare skulderstropper
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Justerbart hoftebælte
Kompressionsremme på siderne
Lomme i strækbar mesh på skulderremmen
Lynlåslomme i toplåget
Lynlåslommer på hoftebæltet
Netlomme under toplåget
Nøgleclip
Sidelommer i strækbart meshnylon
Stor frontlomme i strækbart mesh
Materialer
Materialer
100 x 210 denier Bluesign genanvendt Robic Nylon
Vægt
Vægt:
1068 gram
Varenummer:40904
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!