Osprey Aether Plus 85

Ekstra rummelig, velventileret og utroligt velsiddende rygsæk med innovative og praktiske features, der gør de lange vandreture og ekskursioner ud i vildmarken til en sand fornøjelse. En perfekt rygsæk, når den står på ugelange vandreture og ekspeditioner uden indkøbsmuligheder.
3.099,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Størrelse
Beskrivelse

Ekstra rummelig, velventileret og utroligt velsiddende rygsæk med innovative og praktiske features, der gør de lange vandreture og ekskursioner ud i vildmarken til en sand fornøjelse. En perfekt rygsæk, når den står på ugelange vandreture og ekspeditioner uden indkøbsmuligheder.

Osprey Aether Plus 85 egner sig til lange vandreture og ruter, hvor der er langt mellem indkøbsmuligheder. Med sine 85 liter er der plads til det hele - plus lidt ekstra - også selvom du står over for mange nætter i vildmarken. Rygsækken er også god, hvis I er en familie, der er afsted, og du også skal slæbe på børnenes udstyr. De 85 liter kommer virkelig til sin ret, når der skal fragtes tunge læs gennem vildmarken.

Takket være den stærke LightWire-ramme, kan rygsækken bare utroligt mange kilo, og Aether Plus 85 er da også en af de største i Ospreys sortiment af store rygsække. Bæresystemet med Fit-on-the-Fly™- justering og rygstykket i velventileret og velsiddende AirScape-teknologi gør desuden, at du kan bevæge dig ubesværet og dynamisk gennem terrænnet - selv med rigtigt mange kilo på ryggen. 

Har du ikke brug for al pladsen, er rygsækken udstyret med kompressionsremme, ligesom toplåget kan tages af for at minimere volumen. På rejser kan toplåget bruges som en smart lille rygsæk til de små dagsture, hvor den store bagage bliver på hotelværelset. 

Du kommer heller ikke til at mangle organiseringsmuligheder, når du pakker meget udstyr med dig. Hovedrummet er todelt med soveposerum i bunden (med lynlåsadgang). For ultra nem overskuelighed har du også adgang til hovedrummet via en U-lynlås på fronten. 

Forsiden af rygsækken er ligeledes udstyret med praktiske lommer og du finder fæstepunkter til både isøkser, vandrestave samt aftagelige soveposeremme, der gør det muligt at sætte en sovepose eller et liggeunderlag fast uden på rygsækken. 

Osprey Aether Plus 85 er både en robust, komfortabel og alsidig rygsæk, der kan bruges til mange forskellige eventyr, når du har brug for ekstra meget udstyr til de længere ture og rejser. 

Detaljer
Detaljer
Volumen: 85 L
Detaljer
Bluesign-certificeret materiale
Detaljer
"Stow-on-the-go" fæste til vandrestave
Adgang til hovedrummet under toplåget
Aftageligt toplåg - kan bruges som lille dagstursrygsæk
AirScape-rygstykke, der sidder tæt til ryggen, men stadig sørger for udmærket ventilation
Behandlet med PFC-fri, vandafvisende DWR
Elastiske sidelommer
Fit-on-the-Fly™ - justerbare skulderstropper
Fit-on-the-Fly™ - justerbart hoftebælte
FlapJacket-top, så rygsækken kan bruges uden toplåget
Forberedt til drikkesystem
Forstærket materiale i bunden
Fæste til vandrestave
Fæstemulighed for isøkser
Indvendig kompressionsrem i toppen af tasken
Justerbar ryglængde
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Kompressionsremme på siderne
LightWire™ frame giver endnu mere ventilation til ryggen
Lynlåslommer på hoftebæltet
Nøgleclip
Refleksdetaljer
Regnslag inkluderet
Stor frontlomme i strækbart mesh
Stor U-formet lynlås på fronten - nem adgang til hovedrummet
To lynlåslommer på fronten
Todelt hovedrum med lynlåsadgang i bunden
Udvendige remme til at sætte en sovepose eller et liggeunderlag fast
Materialer
Materialer
420 denier nylon
Vægt
Vægt:
2705 gram
Varenummer:40884
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!