Osprey Womens Tempest 40

Osprey Womens Tempest 40

Let, velventileret og rummelig rygsæk til kvinder. En fantastisk allrounder, der egner sig perfekt til vandreture med overnatning, weekendture, hytte-til-hytte ture eller som rummelig caminorygsæk. Efterhånden lidt af en klassiker - og med god grund!
1.499,00 kr.
Beskrivelse

Let, velventileret og rummelig rygsæk til kvinder. En fantastisk allrounder, der egner sig perfekt til vandreture med overnatning, weekendture, hytte-til-hytte ture eller som rummelig caminorygsæk. Efterhånden lidt af en klassiker - og med god grund!

Osprey Womens Tempest 40 er rygsækken til dig, der leder efter en rummelig rygsæk til weekendvandreturene med overnatning eller de længere vandreture med sove- og kogegrej, hvis du pakker let. Brug den også som en praktisk rygsæk på dine rejser i stedet for en klodset og uhåndterlig kuffert. Rygsækken rummer 40 liter, og har rigeligt plads til alt det, du har brug for på dine eventyr. Fylder du ikke al pladsen ud, kan du bruge kompressionsremmene til at gøre rygsækken mindre. 

Det velventilerede og komfortable rygstykke med AirScape-teknologi, gør det behageligt at vandre i varmt vejr, eller når sveden driver. Rygstykket sidder godt og tæt til kroppen for optimal bærekomfort og stabilitet - selv med tung oppakning.

Bæresystemet er desuden designet til at passe kvinders anatomi og er så fleksibelt og dynamisk, at det følger kroppens bevægelser, så du kan fortsætte ufortrødent derudaf - selv i teknisk terræn - uden at rygsækken holder dig tilbage.

Rygsækken rummer - udover de tekniske detaljer - også en masse praktiske opbevaringsløsninger. Fæste til isøkse og vandrestave, udvendig lomme til drikkeblære og et todelt hovedrum med åbning i både top og bund. Lynlåsrummet i bunden passer f.eks. til sovepose eller andet sovegrej, men der er også stropper til fastspænding af sovepose eller liggeunderlag uden på rygsækken.

Detaljer
Volumen: 40 L
Detaljer
"Ridse-fri" lomme til solbriller og elektronik
"Stow-on-the-go" fæste til vandrestave
Adgang til hovedrummet under toplåget
AirScape-rygstykke, der sidder tæt til ryggen, men stadig sørger for udmærket ventilation
Bæresystemet er tilpasset den kvindelige anatomi
Elastik-sidelommer
Forberedt til drikkesystem
Fæster til isøkse eller vandrestave
Indvendig kompressionsrem i toppen af tasken
Justerbar ryglængde
Justerbare skulderstropper
Justerbart brystspænde med nødfløjte
Justerbart hoftebælte
Kompressionsremme på siderne
Lomme i strækbar mesh på skulderremmen
Lynlåslomme i toplåget
Lynlåslommer på hoftebæltet
Netlomme under toplåget
Nøgleclip
Stor frontlomme i strækbart mesh
Svævende toplåg - kan hæves eller sænkes efter behov
Todelt hovedrum med lynlåsadgang i bunden
Udvendige remme til at sætte en sovepose eller et liggeunderlag fast
Vægt:
1310 gram
Varenummer:40903
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden