null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Mærke
Brugsområde
Isolering
Ryd filter Vis resultater

Alle soveposer

Alle soveposer

En kvalitets sovepose holder længere, fylder/vejer mindre og er generelt mere behagelig at sove i.  Hvor varm posen skal være, kommer an på sæson, breddegrader og højdemeter! Hvad end du har brug for en sommersovepose, forår-efterår sovepose, vintersovepose eller en ekspeditionssovepose, leverer vi varen.

Filter (45)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Mærke
Se flere
Brugsområde
Isolering
Ryd filtre

Sovepose 

Når du køber en sovepose, er det typisk med en bestemt tur i tankerne. Hvilken sovepose, der er bedst for dig, afhænger af den grund af dine behov. Her er det vigtigt at tænke over ting som vægt, type af fyld og under hvilke temperaturer og vejrforhold, du planlægger at bruge den. 

Derfor har vi hos os et stort udvalg af soveposer af god kvalitet, så du har noget at vælge at vælge imellem, uanset hvilken tur, du er i færd med at planlægge.

Dun eller fiberfyld? Hvad er bedst for dig?  

Soveposens fyld er det der isolerer dig mod kulden og sørger for en god, varm nats søvn.

Dun- og fibermaterialer bruges som begge isolerende materialer i soveposer. Dun har traditionelt været det foretrukne materiale på grund af dunenes lave vægt, høje isoleringsevne og komprimérbarhed, men i det seneste årti er de syntetiske fiber-alternativer til dun blevet rigtig gode. 

Bliv klogere på forskellene mellem dun og fiber i vores guide på bloggen.

Forskelle i komforttemperatur på soveposer - hvad betyder det?  

Vores soveposer varierer, når det kommer til komforttemperatur. Komforttemperaturen er en vejledende angivelse af, hvor koldt det må blive, før soveposen ikke længere kan holde dig behageligt varm. 

Når du fryser, sover du typisk rigtig dårligt, så det er vigtigt at være realistisk med komforttemperaturen, når man vælger sin sovepose. Man skal huske at vælge en pose der passer til det man bruger den mest til, og ikke det man kunne forestille sig, at man en gang i mellem ville bruge den til. 

Komforttemperaturer kan dog være svære at gennemskue - der er forskellige standarder, nogle opgivet for mænd og kvinder, “ekstremtemperaturer”, osv. Du kan blive meget klogere på alt dette i vores guide til komforttemperaturer på soveposer. 

Effektiv pakning og vask af din sovepose

Det er en god idé at vide, hvordan man pakker og vasker en sovepose så effektivt som muligt. På den måde udnytter du soveposen optimalt og forlænger dens levetid. 

Din sovepose skal helst være kompakt og fylde mindst muligt, når du pakker den ned. Brug den medfølgende pakpose eller se vores tilbehør til soveposer, hvor du blandt andet  finder flere varianter af de smarte kompressionsposer, som gør nedpakningen meget nemmere. Det kan være en stor hjælp, når du rejser let eller vil maksimere pladsen i rygsækken. 

Soveposen skal også helst være ren og komfortabel, når du sover med den om natten. Hvordan og hvor ofte du bør vaske den, afhænger af hvordan og hvor ofte du bruger soveposen samt af  fyldet i posen. Ofte vil der følge en vaskeguide med dit køb, men det kan godt betale sig at sætte dig grundigt ind i tingene. 

Du kan læse en masse gode tips til vask af din sovepose lige her og på vores blog.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld