Marmot Trestles Elite Eco 0

Varm og lækker fibersovepose, der kan bruges hele året. Ganske imponerende varme/vægt-forhold og en miljøvenlig konstruktion i genanvendt polyester, der gør den til godt alternativ til de dyrere og mere sarte dunsoveposer. 
1.949,00 kr.
Farve: Orange (ORANGE HAZE/DARK STEEL)
Beskrivelse

Varm og lækker fibersovepose, der kan bruges hele året. Ganske imponerende varme/vægt-forhold og en miljøvenlig konstruktion i genanvendt polyester, der gør den til godt alternativ til de dyrere og mere sarte dunsoveposer. 

Marmot Trestles Elite Eco 0 er foret med Marmots HL-ElixR Eco-fiber, der benytter tre forskellige typer polyesterfibre til at opnå et højt varme/vægt-forhold, god komprimérbarhed og en blød og behagelig fornemmelse. Både fiberisoleringen, ydermaterialet og indermaterialet består af 100 % genanvendt polyester, og den vandafvisende behandling på ydersiden er PFC-fri. En anatomisk "Wrap Around Footbox" og en tætsiddende "Nautilus"-hætte sørger for maksimal varme og komfort og en lille lynlåslomme holder styr på værdigenstande.

En let og luftig konstruktion i overdelen giver maksimal fylde og varme, mens en tyndere, men tættere konstruktion i undersiden er designet til at give optimal isolering, når man ligger i den. 

Trestles Elite Eco-soveposerne er blandt markedets letteste og mest avancerede fibersoveposer. Den vil være et rigtig godt valg for alle, som leder efter en fibersovepose, der næsten kan matche dunsoveposerne på vægt og som tåler vand, fugt og snavs langt bedre. Trestles Elite Eco 0 er den varmeste i serien og vil kunne bruges forår, efterår og gennem stort set hele vinteren - med undtagelse af kolde vinterfjeldture.

Detaljer
Detaljer
EN-test: Kvinder (Comfort) -9,1°C. Mænd (Lower Limit) -16,5°C
Detaljer
2-vejs lynlås, så man kan lyne op og lufte ud ved fødderne uden at miste varme på overkroppen
Anatomisk fod- og hættekonstruktion, der giver maksimal varme og komfort
Lille lynlås modsat hovedlynlåsen for ekstra komfort
Lille, lynlåslukket lomme
Pakpose medfølger - ideel til pakning når du skal på tur, ikke til langvarig opbevaring.
PFC-fri DWR-behandling
Stor opbevaringspose til længere tids opbevaring derhjemme.
Materialer
Materialer
HL-ElixR Eco-fiberisolering, der kombinerer tre typer fiberisolering. 100 % genanvendt polyester.
100 % genanvendt polyester
Varenummer:38900
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!