Western Mountaineering MityLite

Let og lækker dunsovepose, specielt velegnet til rejser og sommerlige ture. Posen er ekstra rummelig og kan lynes helt op i bunden, så det bliver en dyne.
4.499,00 kr.
Farve
Størrelse: Personlængde 190 cm (190)
Beskrivelse

Let og lækker dunsovepose, specielt velegnet til rejser og sommerlige ture. Posen er ekstra rummelig og kan lynes helt op i bunden, så det bliver en dyne.

Western Mountaineering har med MityLite lavet en meget alsidig dunsovepose til især rejsefolket. Her overnattes der ofte på vandrehjem, hostels, hos venner, i te-huse eller i telt under ret sommerlige forhold. Her oplever man ikke særligt lave temperaturer, så klassiske dyder som masser af fyld, en velsiddende hætte, tæt pasform, osv. behøves ikke. Til gengæld får man en super let og sammenpakkelig sovepose, der fylder vidunderligt lidt i rejseoppakningen og er utrolig komfortabel. De 340 gram af verdens bedste gåsedun giver stadig en komforttemperatur ned til 4 grader, så man klarer også en småkølig nat uden problemer. Soveposen er mere rummelig end almindelige "mumiesoveposer", og lyner man den helt op, er man helt fri for soveposefonemmelsen, og har sig i stedet en let og lækker dyne.

Western Mountaineering MityLite er lidt af en genistreg, idet den tager alle de gode ting fra ekspeditions- og tursoveposerne - f.eks. komfort, lille pakvolumen, god isoleringsevne - og tilpasser dem til rejsefolkets behov.

Detaljer
Detaljer
Komforttemperatur: 4 grader
Detaljer
Fyldvægt: 340 g.
Detaljer
Komforttemperatur: 4C
Detaljer
Pakket mål: 15 x 30 cm
Detaljer
Personlængde: op til 190 cm
Detaljer
Firkantet bund der kan lynes helt op, så man kan bruge soveposen som dyne
Fuld længde 2-vejs lynlås
Gennemsyet konstruktion, der giver bedre åndbarhed og sparer vægt
Pakpose medfølger - ideel til pakning når du skal på tur, ikke til langvarig opbevaring.
Materialer
Materialer
850 fillpower gåsedun
100 % nylon
Vægt
Vægt:
735 gram
Varenummer:38427001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!