Western Mountaineering UltraLite

Superlet og imponerende varm sovepose til tresæsoners-brug. En af de mest alsidige og bedst udførte soveposer på markedet, der kommer til at blive din faste turmakker i rigtig, rigtig mange år frem.
5.999,00 kr.
Beskrivelse

Superlet og imponerende varm sovepose til tresæsoners-brug. En af de mest alsidige og bedst udførte soveposer på markedet, der kommer til at blive din faste turmakker i rigtig, rigtig mange år frem.

Western Mountaineering UltraLite er en af markedets letteste soveposer i sin temperaturklasse, og et fremragende eksempel på hvorfor Western Mountaineering af mange regnes som markedets førende soveposeproducent. Det superlette ydermateriale, nogle af markedets fineste og bedste gåsedun, og et gennemtænkt "box wall"-design, der forhindrer kuldebroer, gør denne sovepose til et imponerende varmt, let og komfortabelt bekendtskab. De "box"-syede dunkanaler går hele vejen rundt om soveposen, hvilket giver mulighed for at regulere hvor der er flest dun. I koldt vejr, hvor man har brug for maksimal isolering, kan man nænsomt ryste lidt flere dun op til oversiden af soveposen, så man er bedre isoleret ovenpå oversiden af kroppen, mens undersiden er beskyttet af liggeunderlaget. I varmere vejr kan man ryste dunene lidt mere ned mod bunden af soveposen, så man har lidt mindre isolering  på oversiden, og ikke så let får det for varmt. Der er så mange dun i kamrene, at soveposen aldrig kommer til at føles tynd nogen steder, men "continuous baffle"-konstruktionen giver alligevel mulighed for at regulere varmen i soveposen lidt, og det gør kun denne imponerende alsidige superletvægter endnu mere alsidig. Hvis man er på udkig efter én sovepose, man kan bruge til alt andet end råkolde vinterture, bliver det ikke bedre end Western Mountaineering UltraLite.

Detaljer
Detaljer
EN-test: Kvinder (Comfort) -2°C. Mænd (Lower Limit) -9°C
Detaljer
Fyldvægt: Regular (180 cm): 455 g. Long (200 cm): 480 g.
Detaljer
"Box wall"-konstruktion, der forhindrer kuldebroer og sikrer optimal isolering.
2-vejs lynlås, så man kan lyne op og lufte ud ved fødderne uden at miste varme på overkroppen
Dunfyldt "draft tube" langs lynlåsen, der forhindrer at der opstår en kuldebro
Indsnøring ved hætte
Pakpose medfølger - ideel til pakning når du skal på tur, ikke til langvarig opbevaring.
Stor opbevaringspose til længere tids opbevaring derhjemme.
Tyk dunfyldt krave, der forhindrer varmen i soveposen i at forsvinde ud gennem hovedåbningen.
Materialer
Materialer
850 fillpower gåsedun
100 % nylon
Vægt
Vægt:
820 gram
Varenummer:21523
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!