MSR Elixir 3 V2

Let, alsidigt og rummeligt tremands-telt. Et genialt telt til alle former for friluftseventyr - fra vandreturen på fjeldet til cykelturen ned gennem Europa, og et af markedets absolut bedste telte til prisen.
3.899,00 kr.
Farve: Grøn (GREEN)
Beskrivelse

Let, alsidigt og rummeligt tremands-telt. Et genialt telt til alle former for friluftseventyr - fra vandreturen på fjeldet til cykelturen ned gennem Europa, og et af markedets absolut bedste telte til prisen.

MSR Elixir 3 V2 er det næststørste telt i Elixir-serien, der måske er de mest alsidige telte i MSRs imponerende line-up. Elixir-teltene er ekstremt alsidige telte - de er rummelige, pålidelige og lette, og så får man virkelig meget for pengene. MSR kalder selv Elixir-teltene for "the most livable performance backpacking tent in their class", og vi er tilbøjelige til at være enige. De opdaterede 2018-udgaver har fået mere apsis-plads og er blevet lettere at sætte op, hvilket kun gør teltene mere komfortable. Elixir-teltene er baseret på en klassisk kuppelkonstruktion med en halv tværgående stang, der spænder det øverste af inderteltet ud. Det giver både ekstra plads i inderteltet og ekstra plads i den rummelige apsis i hver ende af teltet. Det fritstående design gør teltet let at slå op, også når der ikke er gode muligheder for at få pløkker i jorden, og det velventilerede indertelt med store paneler i insektsikkert mesh gør det til en fornøjelse at bruge i varmt vejr. Indvendig højde på 1,04 m og et 172 cm bredt indertelt på gør Elixir 3 til et funktionelt og komfortabelt telt til tre personer på tur. Den lave vægt gør det desuden oplagt som et ekstra rummeligt "home away from home" for to personer, og det medfølgende footprint giver mulighed for "fast & light"-opsætning uden indertelt, hvis man vil spare vægt. Et veldesignet kvalitetstelt, der til fulde har fortjent sin store popularitet!

OBS: Husk på, at vandsøjletryk alene ikke giver et retvisende billede af, hvor vandtæt et telt er. Der kan være stor forskel på de forskellige vandtætte lags levetid, og der skal ikke nødvendigvis særlig højt vandsøjletryk til at gøre et godt konstrueret telt fuldstændig vandtæt. Du kan læse mere om telte, vandsøjletryk og vandtæthed på bloggen.

Lej dette telt i vores fysiske butikker
Vi ønsker at så mange som muligt får mulighed for at opleve magien ved friluftsliv. Derfor kan du, som noget nyt i Friluftsland, nu opleve hvor meget et telt af høj kvalitet kan løfte en tur i det fri – uden at skulle investere i et.

- Mere information om teltudlejning

Detaljer
Detaljer
Aluminiumsstænger
Apsis og udgang i begge sider
Gear loft, der giver mulighed for at opbevare småting i toppen af teltet
Netlommer i inderteltet
Selvlysende lynlåse i inderteltet, så man lettere kan finde dem i mørke
Detaljer
Apsis og udgang i begge sider
Netlommer i inderteltet
Vandsøjletryk på oversejl: 1200 mm
Materialer
Materialer
Bund: 70 denier nylon taffeta med PU-coating. Vandsøjletryk: 3.000 mm
Materialer
Indertelt: 40 denier ripstop nylon og 20 denier polyester mikro-mesh
Materialer
Ydertelt: 68 denier ripstop polyester med PU-coating
Vægt
Vægt:
3190 gram
Varenummer:37933001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!