Nordisk Otra 2 PU

Rummeligt, robust og alsidigt 2-mandstelt med exceptionel komfort. Perfekt til alle sommerhalvårets ture - på fjeldet, i skoven eller med kanoen.
3.699,00 kr.
Farve: Grøn (DARK OLIVE)
Beskrivelse

Rummeligt, robust og alsidigt 2-mandstelt med exceptionel komfort. Perfekt til alle sommerhalvårets ture - på fjeldet, i skoven eller med kanoen.

Nordisk Otra 2 PU ligner ved første øjekast et klassisk kuppeltelt til to, men ved nærmere eftersyn dukker der nogle detaljer op, der får det til at skille sig ud fra mængden.

Kuppelkonstruktionen har to ekstra halve stænger, der skaber en geodætisk konstruktion med lodrette vægge i bunden af inderteltet. Det giver markant mere plads og komfort i inderteltet, og fordi stængerne krydser fem steder, i stedet for et, vil teltet også være markant mere stabilt end et klassisk kuppeltelt.

Der er udgang og apsis i begge sider, hvilket øger komforten væsentligt, når man er to på tur, og der er lynlåsåbninger hele vejen rundt om teltet, så man kan have et åbent telt med 360-graders panoramaudsigt samtidig med at man er beskyttet mod dug og insekter på milde sommerdage. Der er desuden mulighed for at slå enten yder- eller inderteltet op alene, hvilket gør Otra 2 PU endnu mere alsidigt.

Yderteltet er fremstillet i et let, stærkt ripstop-polyester med en vandtæt PU-coating og der er masser af mesh i inderteltet for maksimal ventilation og udsyn.

Otra 2 PU er et gennemført og veldesignet telt, der især vil være et genialt til sommerture hvor komfortabelt lejrliv og god nattesøvn er vigtigere end at presse vægten på rygsækken ned på et absolut minimum.

Detaljer
Detaljer
Aluminiumpløkker
Detaljer
Både indertelt og ydertelt kan slås op alene
Detaljer
Geodætisk kuppelkonstruktion med flere krydsende stænger
Detaljer
Lodrette vægge i bunden af inderteltet
Detaljer
Mulighed for at åbne op på alle teltets sider
Detaljer
Aluminiumsstænger
Gear loft, der giver mulighed for at opbevare småting i toppen af teltet
Polyester-barduner med reflekser
Materialer
Materialer
Bund: 100 % Oxford polyester med PU-coating. Vandsøjletryk: 8000 mm
Materialer
Indertelt: 100 % polyester, No-See-Um-mesh
Materialer
Ydertelt: Ripstop-polyester med PU-coating. Vandsøjletryk: 3000 mm
Vægt
Vægt:
3500 gram
Varenummer:40880001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!