Stanley Stanley Aerolight Transit Mug 0,47l

Stanley Aerolight Transit Mug 0,47l er en holdbar thermokop, denne Stanley kop er holder dine drikkevarer varme i op til 6 timer og kolde i op til 24 timer. Med en kapacitet på 0,47 liter og en letvægtskonstruktion er denne kop ideel til pendleren, som rejsemakker eller udendørsaktiviteter.
329,00 kr.
Farve
Beskrivelse
Stanley Aerolight Transit Mug 0,47l er den ultimative termokop til udendørs aktiviteter, til at have med på farten eller som pendlerkop. Koppen er designet med fokus på holdbarhed og funktionalitet, og den er perfekt til at holde dine drikkevarer varme eller kolde i op til 6 og 24 timer, henholdsvis.

Med en kapacitet på 0,47 liter er denne kop ideel til pendleren, rejser, campingture eller andre udendørs aktiviteter. Den lette konstruktion gør det nemt at tage den med på farten, og den er også nem at håndtere, så du kan nyde din varme kaffe eller kolde drikke uden at skulle bekymre dig om at spilde.

Denne Stanley kop er lavet af rustfrit stål, Stanley er kendt for holdbarhed og er meget hårdfør.

Stanley Aerolight Transit Mug 0,47l er også udstyret med en praktisk låg, der er let at åbne og lukke, så du kan drikke direkte fra koppen, når du er på farten. Låget er også designet til at forhindre spild og lækage, så du kan tage din kande med dig uden at bekymre dig om at spilde.

Koppen er nem at rengøre takket være dens rustfri stålkonstruktion. Du kan let skylle den af med vand og så tåler den også maskinopvask.
Varenummer:45576
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!