Silky Bigboy 2000 Folding Saw 360-6.5
Silky Bigboy 2000 Folding Saw 360-6.5

Silky Bigboy 2000 Folding Saw 360-6.5

Alsidig og imponerende effektiv foldesav i japanske Silkys tårnhøje kvalitet. Saver imponerende godt i friskt og vådt træ, og vil være fantastisk til alt fra at save brænde til lejrbålet, stokke til et grydeophæng Efterlader et flot, rent snit, der lader levende træer hele hurtigt. 
769,00 kr.
Farve: Orange (ORANGE)
Beskrivelse

Alsidig og imponerende effektiv foldesav i japanske Silkys tårnhøje kvalitet. Saver imponerende godt i friskt og vådt træ, og vil være fantastisk til alt fra at save brænde til lejrbålet, stokke til et grydeophæng. Efterlader et flot, rent snit, der lader levende træer hele hurtigt. 

Silky Bigboy 2000 Folding Saw 360-6.5 er en effektiv foldesav, der er let at have med dig, og klar på noget seriøst savearbejde. Silkys "non-set"-tænder sikrer et rent snit, der giver det beskårede træ de bedste forudsætninger for at hele hurtigt og problemfrit.

Spidsen af tænderne er induktionshærdede, hvilket holder dem skarpe op til tre gange så lang tid som ikke-induktionshærdede tænder, mens resten af bladet er holdt mere fleksibelt, så det ikke så let knækker. Bigboy 2000 er, ligesom resten af Silkys save er designet til at save i træk-retningen, mens du fjerner savsmuld fra snittet i skub-retningen. Det giver god kontrol og en behagelig, jævn saveoplevelse.

Bladet kan låses i to vinkler - lige frem, eller pegende let opad i forhold til håndtaget. Det sidste er især praktisk, da det beskytter dine hænder, når du skal save ting tæt ved jorden - f.eks. brænde til lejrbålet. Det lange håndtag og det let bøjede blad giver desuden mulighed for at save effektivt og komfortabelt over skuldrehøjde, hvilket gør Bigboy 2000 til et godt værktøj, hvis du skal rydde vandrestier eller MTB-spor. Det gummibelagte håndtag er behageligt at holde på og sikrer godt greb om saven - og er stort nok til to hænder. Foldemekaismen er let at betjene, og gør saven let og enkel at arbejde med.

Silky Bigboy 2000 er en letbetjent og imponerende effektiv sav, der virkelig rykker når der skal saves større stykker træ. Samtidig er den både let og kompakt, så den er lige til at smide i rygsækken, når du skal på tur.

Detaljer
Detaljer
6,5 tænder pr. 30 mm
Detaljer
Bladlængde: 360 mm
Detaljer
Dimensioner, foldet ud: 760 x 90 x 20 mm
Detaljer
Dimensioner, foldet: 405 x 110 x 25 mm
Detaljer
Radius: 2000
Detaljer
GOM-gummihåndtag, der absorberer savens vibrationer og sikrer godt greb
Induktionshærdede tænder
Letbetjent låsemekaniske, der giver mulighed for at save i to vinkler
Saver i "træk-retningen" - fjerner savsmuld i "skub-retningen"
Materialer
Materialer
Gummi
Stål
Vægt
Vægt:
440 gram
Varenummer:40428001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden