Silky Bigboy 2000 Outback Edition 360-6.5

Alsidig og imponerende effektiv foldesav i japanske Silkys tårnhøje kvalitet. Saver imponerende godt i friskt og vådt træ, og vil være fantastisk til alt fra at save brænde til lejrbålet eller stokke til et grydeophæng. Efterlader et flot, rent snit, der lader levende træer hele hurtigt.
1.079,00 kr.
Farve: Brun (COMPOSITE)
Beskrivelse
Alsidig og imponerende effektiv foldesav i japanske Silkys tårnhøje kvalitet. Saver imponerende godt i friskt og vådt træ, og vil være fantastisk til alt fra at save brænde til lejrbålet, stokke til et grydeophæng Efterlader et flot, rent snit, der lader levende træer hele hurtigt.
Silky Bigboy 2000 Folding Saw 360-6.5 er en effektiv foldesav, der er let at have med dig, og klar på noget seriøst savearbejde. Silkys "non-set"-tænder sikrer et rent snit, der giver det beskårede træ de bedste forudsætninger for at hele hurtigt og problemfrit.

Spidsen af tænderne er induktionshærdede, hvilket holder dem skarpe op til tre gange så lang tid som ikke-induktionshærdede tænder, mens resten af bladet er holdt mere fleksibelt, så det ikke så let knækker. Bigboy 2000 er, ligesom resten af Silkys save er designet til at save i træk-retningen, mens du fjerner savsmuld fra snittet i skub-retningen. Det giver god kontrol og en behagelig, jævn saveoplevelse.
Bladet kan låses i to vinkler - lige frem, eller pegende let opad i forhold til håndtaget. Det sidste er især praktisk, da det beskytter dine hænder, når du skal save ting tæt ved jorden - f.eks. brænde til lejrbålet. Det lange håndtag og det let bøjede blad giver desuden mulighed for at save effektivt og komfortabelt over skuldrehøjde, hvilket gør Bigboy 2000 til et godt værktøj, hvis du skal rydde vandrestier eller MTB-spor. Håndtaget er lavet i et komposit-materiale der er behageligt at holde på og sikrer godt greb om saven - og er stort nok til to hænder. Foldemekaismen er let at betjene, og gør saven let og enkel at arbejde med.
 
Silky Bigboy 2000 er en letbetjent og imponerende effektiv sav, der virkelig rykker når der skal saves større stykker træ. Samtidig er den både let og kompakt, så den er lige til at smide i rygsækken, når du skal på tur.
Varenummer:41419001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!