Silky Gomboy Curve Outback Edition 240-8
Silky Gomboy Curve Outback Edition 240-8
Silky Gomboy Curve Outback Edition 240-8

Silky Gomboy Curve Outback Edition 240-8

Silky Gomboy Curve Outback Edition er en alsidig og imponerende effektiv foldesav i japanske Silkys tårnhøje kvalitet. Saver imponerende godt i friskt og vådt træ, og vil være fantastisk til alt fra at save brænde til lejrbålet, stokke til et grydeophæng og efterlader et flot, rent snit, der lader levende træer hele hurtigt.
599,00 kr.
Farve: Brun (COMPOSITE)
Beskrivelse
 Silky Gomboy Curve Outback Edition er en alsidig og imponerende effektiv foldesav i japanske Silkys tårnhøje kvalitet. Saver imponerende godt i friskt og vådt træ, og vil være fantastisk til alt fra at save brænde til lejrbålet, stokke til et grydeophæng og  efterlader et flot, rent snit, der lader levende træer hele hurtigt.
 
Silky Gomboy Curve Outback Edition er den perfekte tur-sav, hvor du virkelig for meget effektivitet for pengene. Silkys "non-set"-tænder sikrer et rent snit, der giver det beskårede træ de bedste forudsætninger for at hele hurtigt og problemfrit.
 
Spidsen af tænderne er induktionshærdede, hvilket holder dem skarpe op til tre gange så lang tid som ikke-induktionshærdede tænder, mens resten af bladet er holdt mere fleksibelt, så det ikke så let knækker. Gomboy Curve Outback Edition er, ligesom resten af Silkys save er designet til at save i træk-retningen, mens du fjerner savsmuld fra snittet i skub-retningen. Det giver god kontrol, sikkerhed og en behagelig saveoplevelse. Fordi den saver i trækket, er der heller ingen grund til at bruge mange kræfter i skubbet, så undgår du også at saven bøjer – eller endnu værre knækker.
 
Det lange håndtag og det let bøjede blad giver desuden mulighed for at save effektivt og komfortabelt over skuldrehøjde, hvilket gør Gomboy Curve til et godt værktøj, hvis du skal rydde vandrestier, MTB-spor eller bare samle brænde til lejrbålet. Håndtaget er lavet i et komposit-materiale der er behageligt at holde på og sikrer godt greb om saven - og er stort nok til to hænder. Foldemekanismen er let at betjene, og gør saven let og enkel at arbejde med.
 
Silky Gomboy Curve Outback Edition er en letbetjent og imponerende effektiv sav, der hurtigt bliver en fast turmakker. Samtidig er den både let og kompakt, så den er lige til at smide i rygsækken, når du skal på tur
Varenummer:41418001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden