Silky Pocketboy Folding Saw 170-10

Kompakt og effektiv lille foldesav i japanske Silkys tårnhøje kvalitet. Saver effektivt igennem både vådt og tørt træ, og efterlader et flot, rent snit. 
419,00 kr.
Farve: Sort (BLACK)
Beskrivelse

Kompakt og effektiv lille foldesav i japanske Silkys tårnhøje kvalitet. Saver effektivt igennem både vådt og tørt træ, og efterlader et flot, rent snit. 

Silky Pocketboy Folding Saw 170-10 er den lange version af den lille, kompakte Pocketboy. Silkys patenterede "Mirai-Me"-tænder sikrer et rent snit, uanset hvilken retning du saver i forhold til fibrene. Et rent snit er med til at give flottere træhåndværk, men endnu vigtigere giver det beskårede træer de bedste forudsætninger for at hele hurtigt og problemfrit.

Spidsen af tænderne er induktionshærdede, hvilket holder dem skarpe op til tre gange så lang tid som ikke-induktionshærdede tænder, mens resten af bladet er holdt mere fleksibelt, så det ikke så let knækker. Pocketboy er, ligesom resten af Silkys save er designet til at save i træk-retningen, mens du fjerner savsmuld fra snittet i skub-retningen. Det giver god kontrol og en behagelig, jævn saveoplevelse.

Bladet kan låses i to vinkler - lige frem, eller pegende let opad i forhold til håndtaget. Det sidste er især praktisk, da det beskytter dine hænder, når du skal save ting tæt ved jorden. Det gummibelagte håndtag er behageligt at holde på og sikrer godt greb om saven. Foldemekaismen er let at betjene, og gør Silky Pocketboy let og enkel at arbejde med.

Silky Pocketboy 170-10 er en alsidig og effektiv sav, der saver effektivt i både vådt og tørt træ. Det gør den lige anvendelig til at beskære levende træer som til at save brænde til lejrbålet. Og så er den kompakt nok til lommen eller bæltet, hvilket gør den let og praktisk at have med på tur.

Detaljer
Detaljer
10 tænder pr. 30 mm
Detaljer
Bladlængde: 170 mm
Detaljer
Dimensioner, foldet ud: 375 x 65 x 25 mm
Detaljer
Dimensioner, foldet: 210 x 60 x 25 mm
Detaljer
Leveres i transparent plastiketui med bælte-clip
Detaljer
GOM-gummihåndtag, der absorberer savens vibrationer og sikrer godt greb
Induktionshærdede tænder
Letbetjent låsemekaniske, der giver mulighed for at save i to vinkler
Patenterede "Mirai-Me"-tænder, der sikrer rent snit
Saver i "træk-retningen" - fjerner savsmuld i "skub-retningen"
Materialer
Materialer
Gummi
Stål
Vægt
Vægt:
210 gram
Varenummer:40426001
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!