Calazo Nationalpark Thy

Vandafvisende turkort over Nationalpark Thy i Nordjylland. Et godt, funktionelt turkort til vandring og friluftsliv i Danmark! 
129,00 kr.
Beskrivelse

Vandafvisende turkort over Nationalpark Thy i Nordjylland. Et godt, funktionelt turkort til vandring og friluftsliv i Danmark!

 

Calazo friluftskort er en ny serie af outdoor-kort udviklet med fokus på vandring, kajak eller kano, cykling og mountainbike. Calazo Nationalpark Thy er udviklet med fokus på friluftsliv i Nationalpark Thy, hvor de lokale vandrestier, ’Vestkystruten’ – Danmarks nationale cykelrute nr. 1 og mountainbikeruter er beskrevet på detaljeret vis. Desuden finder du praktisk information om gratis campingområder og teltpladser, shelters, parkeringsmuligheder samt tips om indkvartering og overnatning mm. Kortet er perfekt til dig, der planlægger en vandretur eller cykeltur i Nationalpark Thy.

Hver friluftsfacilitet på kortet har et unikt nummer,­ så du nemt kan søge på det på calazo.dk/sog. Her finder du ­detaljeret information om den nøjagtige position, ­serviceniveau, bookingbetingelser m.m. for shelters, bålsteder og teltpladser.

Detaljer
Detaljer
1:25.000
Fremstillet af materialet Tyvek - en syntetisk fiber, der gør kortet vandtæt og meget slidstærkt
Varenummer:39444
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!