Calazo Øhavsstien Syd Ærø & Rødkøbing

Vandafvisende turkort over vandreruten 'Øhavsstien' på Sydfyn. Et godt, funktionelt turkort til vandring og friluftsliv i Danmark!
129,00 kr.
Beskrivelse

Vandafvisende turkort over vandreruten 'Øhavsstien' på Sydfyn. Et godt, funktionelt turkort til vandring og friluftsliv i Danmark!

Calazo Øhavsstien Syd Ærø & Rudkøbing er et af to kort, der er udviklet med fokus på Øhavsstien. Kortet beskriver nøje vandrerutens syv delstrækninger på sammenlagt 220 km. Cykelruten ’Østersøruten’ (Nationalrute 8) og andre lokale cykelruter og vandrestier er også tydeligt markeret på kortet. For at gøre planlægningen endnu nemmere, viser kortet også information om frie campingområder og teltpladser, shelters, parkeringsmuligheder samt tips om indkvartering og overnatning mm.

Calazo friluftskort er en ny serie af outdoor-kort udviklet med fokus på vandring, kajak eller kano, cykling og mountainbike. 

Hver friluftsfacilitet på kortet har et unikt nummer,­ så du nemt kan søge på det på calazo.dk/sog. Her finder du ­detaljeret information om den nøjagtige position, ­serviceniveau, bookingbetingelser m.m. for shelters, bålsteder og teltpladser.

Detaljer
Detaljer
1:25.000
Fremstillet af materialet Tyvek - en syntetisk fiber, der gør kortet vandtæt og meget slidstærkt
Varenummer:39442
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!