Calazo Pilgrimsvandra Santiago De Compostela 2.

Mange af os drømmer om at vandre den legendariske pilgrimsrute Santiago de Compostela. Denne bog hjælper dig med at planlægge og realisere den drøm.
239,00 kr.
Beskrivelse

Mange af os drømmer om at vandre den legendariske pilgrimsrute Santiago de Compostela. Denne bog hjælper dig med at planlægge og realisere den drøm.

Når du binder dine støvler og starter din vandring vestover mod Santiago de Compostela, tager du også et skridt ind i kulturhistorien på den iberiske halvø. Gennem århundreder har millioner af pilgrimme vandret samme tur, fundet stilheden i det samme kapel og slukket tørsten fra de samme kilder.

I denne bog kan du læse om El Camino Francés, pilgrimsrejsen, der starter på den franske side af Pyrenæerne i den lille by Saint Jean Pied de Port. Dette er den mest populære og mest berømte pilgrimsvej i verden.El Camino har været på UNESCOs verdensarvsliste siden 1993.

Forfatteren Ulf Luthman har gået de 780 kilometer til Santiago de Compostela tre gange, hvoraf han på de sidste to arbejde på denne guidebog. Bogens fokus er at klæde dig på godt til at vandre pilgrimsruten og give praktisk vejledning under turen. For eksempel kan du altid læse op til hvor langt det er til den næste by eller husly, så du kan beslutte, om du vil blive eller gå lidt mere. Der lægges også stor vægt på at få den historiske baggrund med for det, du ser undervejs, for at berige og uddybe din oplevelse. 

Detaljer
Detaljer
Calazo Forlag
Vægt
Vægt:
492 gram
Varenummer:40121
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!