Artilect Womens Boulder 125 1/4 Zip

Langærmet trøje af merinould, designet med henblik på performance, komfort og holdbarhed.  
899,00 kr.
Farve: Lilla (ANDORRA)
Beskrivelse
Langærmet trøje af merinould, designet med henblik på performance, komfort og holdbarhed.  

Artilect Womens Boulder 125 1/4 Zip er fremstillet af 125 g/m2 NuYarn der består af merinould der er spundet med Artilects NuYarn-teknologi der sikrer en fremragende åndbarhed og slidstyrke, samtidigt med at det føles blødt og behageligt mod huden.

Trøjen er designet med øje for god komfort under high output-aktiviteter. Den høje hals holder godt på varmen på kolde dage og den ekstra lange lynlås, der går fra halsen hele vejen ned til lige under brystet, gør, at du hurtigt og effektivt kan komme af med overskudsvarmen. Trøjen er desuden udstyret med ventilationspaneler under armene. Artilect Boulder 125 1/4 Zip er en del af Artilects A/SYS-serie.

A/SYS-serien er Artilects performancelinje med hvilken de har skabt beklædning med et helt særligt fokus på samspillet mellem materialevalg, fremstillingsmetoder og den endelige pasform, for at maksimere fugt- og varmeregulering, bevægelsesfrihed og komfort, alt samlet i et stilrent design. A/SYS-serien er designet til den aktive livsstil – om det er i byen eller i bjergene. Hver beklædningsgenstand er skabt til at kunne præstere glimrende på egen hånd og fremragende i kombination med andre dele i serien.
Detaljer
Detaljer
Høj hals med lynlås
Materialer
NuYarn – merinould spundet omkring en kunststofkerne på en særlig måde, der øger uldens elasticitet, slidstyrke og temperaturregulerende egenskaber, samt gør den mere hurtigtørrende og vindresistent
Varenummer:42930
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!