Artilect Womens Boulder 125 Tee

Artilect Womens Boulder 125 Tee

Performanceorienteret t-shirt til den aktive kvinde, designet med fokus på komfort og holdbarhed.
749,00 kr.
Farve: Lilla (ANDORRA)
Beskrivelse
Performanceorienteret t-shirt til den aktive kvinde, designet med fokus på komfort og holdbarhed.

Artilect Womens Boulder 125 Tee er fremstillet af Artilects eget NuYarn 125 som er et ultralet materiale af merinould, der giver fremragende åndbarhed og slidstyrke, samtidigt med at det føles blødt og behageligt mod huden.

T-shirten er designet med ekstra god åndbarhed under armene, flade syninger for komfort og en tætsiddende men behagelig pasform. Artilect Boulder 125 Tee er en del af Artilects A/SYS-serie.

A/SYS-serien er Artilects performancelinje med hvilken de har skabt beklædning med et helt særligt fokus på samspillet mellem materialevalg, fremstillingsmetoder og den endelige pasform, for at maksimere fugt- og varmeregulering, bevægelsesfrihed og komfort, alt samlet i et stilrent design. A/SYS-serien er designet til den aktive livsstil – om det er i byen eller i bjergene. Hver beklædningsgenstand er skabt til at kunne præstere glimrende på egen hånd og fremragende i kombination med andre dele i serien.
Detaljer
Detaljer
Flade syninger
Kan vaskes i almindelig vaskemaskine
Ventilationszoner fremmer åndbarheden
Varenummer:42928
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Del dine billeder med @friluftsland
Tag #friluftsland eller #godtudstyrbedreoplevelser, og vær med til at inspirere det gode friluftsliv. Inspirér og lad dig inspirere,
fra en unik oplevelse til en anden