Icebreaker Womens Siren Hipkini

Oplev den ultimative komfort med Siren Hipkini - Ultra fra Icebreaker, som giver dig komfortabelt og blødt undertøj til hverdagsbrug på et helt nyt niveau.
309,00 kr.
Beskrivelse
Ultra-komfortabel undertøj til hverdagsbrug. Med sit ultralette kernespundne merinoblandingsstof sætter denne Hipkini-standarder for slidstyrke, strækbarhed med en utrolig blød fornemmelse.

Med Merino Corespun-teknologi leverer Siren Hipkini en holdbar merinoblanding, der er i stand til at regulere kropstemperaturen under alle vejrforhold. Denne innovative blanding sikrer, at du føler dig komfortabel og veltilpas hele dagen, uanset om det er varmt eller koldt udenfor. Aldrig mere behov for at bekymre sig om sved eller ubehag, da Siren Hipkini arbejder aktivt for at opretholde en optimal temperatur.

Som en del af undertøjslaget er Siren Hipkini designet til at levere den perfekte pasform og komfort tæt på huden. Dens lette vægt på kun 29 g (i størrelse Small) gør det til det ideelle valg til daglig brug, uanset om det er til arbejde, fritid eller fysisk aktivitet. Denne Hipkini er skabt til at bevæge sig med dig og følge dine kropsbevægelser, så du aldrig føler dig begrænset eller hæmmet i dine aktiviteter.

Materialer, der imødekommer behovene: Siren Hipkini er lavet af en omhyggeligt sammensat blanding af materialer: 83% merinould, 12% nylon og 5% LYCRA. Denne kombination sikrer en optimal balance mellem komfort, holdbarhed og strækbarhed. Merinoulden tilbyder naturlig varme og åndbarhed, der gør det muligt at opretholde en behagelig temperatur hele dagen. Nylonforstærkningen øger stoffets slidstyrke, hvilket gør det til et pålideligt valg for langvarig brug. LYCRA-fibre sikrer strækbarhed og fleksibilitet, hvilket giver dig en perfekt pasform og bevægelsesfrihed.
  • Merino Corespun: Holdbar merinoblanding, der regulerer kropstemperaturen under alle vejrforhold.
  • Lag: Undertøj
  • Vægt: Lille = 29 g
  • Materiale: 83% Merinould/12% Nylon/5% LYCRA
  • Varmesystem: 150 Ultralet
  • Merino fiber mikron: 15 µ, 18,9 µ, 25 µ
  • Maskinvask varm: Vask med lignende farver. Brug ikke blødgøringsmidler. Fastgør alle lukninger til vask og tørring. Må ikke bleges. Ikke tørretumbles. Line tør i skygge. Varmt jern. Stryg ikke print, trim og tilbehør. Må ikke kemisk renses.
  • Merinould: Naturlig lugtbestandig, Kløefri komfort, Regulerer kropstemperaturen
Varenummer:39465
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!