null
Hovedmenu
Produkter
Sovegrej
Diverse sovegrej
Hovedmenu
Produkter
Sovegrej
Hængekøjer
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store rygsække > 40L
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store tasker
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Kogegrej
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Mad over bål
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Briller
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Navigation
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Reparationsgrej
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Knive og værktøjer
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Diverse udstyr
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Klatreudstyr
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Sikringer
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Reb og slynger
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Tilbehør, klatring
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Is og alpin
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Fodtøj til klatring
Alle vores butikker, pånær Fields, er nu åbne. Vi ses! Læs mere om Corona-service
Webshop Søg Butikker
0
Kurv
Butikker
Find et godt tilbud - spar på udstyr og tøj til foråret!
Alle vores butikker, pånær Fields, er nu åbne. Vi ses! Læs mere om Corona-service
 • GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • Find dit gode tilbud her!
  arrow img

  Tjek vores tilbud i webshoppen! Brug vores filtre til at finde lige det der passer dig.

   > Se alle tilbud

DK / NO / GL
 
Filtrering
Tilvalg
Ryd filter Vis resultater

Buff

Buff

De simpleste ideer er ofte de mest geniale, og Buff falder fuldstændigt i den kategori. Et sømløst stykke stof i uld eller fleece, der kan bruges som halsvarmer, hue, pandebånd m.m. I dag er huer, caps og balaclavaer kommet til, men kernen er stadig de utroligt alsidige Buff halsedisser.

Filter (30)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A

Hvad er en Buff?

Buff er navnet på et amerikansk brand, der producerer alt fra halsedisser og huer til caps og beanies. Ofte bruger man bare betegnelsen “Buff” om en halsedisse, men i virkeligheden er Buff netop et mærke, der er blevet kendte for deres halsedisser. Og med god grund. De er nemlig enormt alsidige og brugbare til et hav af aktiviteter.

Hvad er en halsedisse?

En halsedisse - eller et halsrør, om man vil - er et langt, sømlyst stykke stof, der trækkes ned over hovedet og placeres så det sidder behageligt rundt om halsen. Halsedissen vil ofte være fremstillet i uld - gerne merino uld - men findes også i syntetiske materialer, f.eks. polyester. Materialevalget afhænger lidt af den ønskede effekt, men funktionen forbliver den samme. Eller, funktionerne, bør man nok hellere sige.

Det smarte ved en Buff halsedisse er nemlig, at den ikke blot kan anvendes som en halsvarmer, men også som en hue, et pandebånd, en bandana eller trækkes over næse og mund for at skærme ekstra af mod vind og kulde. I nødstilfælde kan Buff’en også bruges som en form for kompression, omend dette selvfølgelig hverken er en anbefaling eller intenderet brug fra Buffs side af, men det er set før. 

Buff Originial - og massevis af andre modeller

Siden Buff lancerede Buff Original i 1992, en halsedisse i polyester og elastan, har Buff udvidet sortimentet med en lang række nye modeller. Der findes i dag Buff halsedisser med fleeceforing, i merino wool - i både kraftige og tyndere metervarer - og så er der også Buffs i afkølende materialer og med insektafvisende overfladebehandling. 

Buff wool halsedisser i merino uld vil typisk findes i tre forskellige tykkelser:

 • Lightweight - 125 g/m2

 • Midweight - 250 g/m2

 • Heavyweight - 300 g/m2

Lightweight’en er vores mest populære variant, hvilket nok skyldes, at det er den mest alsidige model. Det relativt tynde lag merinould vil være glimrende til brug i sommerhalvåret, især her i Norden, hvor det vil holde dig dejlig tempereret, selv når temperaturene stiger lidt. Dette skyldes, at merinould fra naturens side har temperaturregulerende og fugtabsorberende egenskaber. 

I vinterhalvåret vil Buff lightweight halsedisse i uld gøre det godt, så længe man holder sig aktiv, men til rolige og stillestående aktiviteter i kulden, vil det for de fleste nok være en god idé at opgradere til en tykkere Buff. Læs mere om brug af merinould i vinterhalvåret.

Amerikanske Buff - hovedbeklædning i verdensklasse

Historien om Buff starter tilbage i 1991 - på en motorcykel.

Joan Rojas, grundlæggeren af Buff, forsøgte at finde en løsning, som kunne holde hans hoved og nakke beskyttet mod kulde. Det var særligt aktuelt når han kørte på sine lange motorcykelture igennem landet. 

Buff® der er en kort udgave af ordet bufanda, hvilket betyder "tørklæde" på spansk, blev født ud fra innovative tiltag om at skabe en ny type hovedbeklædning.

Bredt sortiment af Buff halsedisser, huer m.m. i uld og fleece

Buff producerer stadig den velkendte halsedisse - og Buff Original - der nærmest er uundgåelig at støde på, når man er på tur. Men derudover har Buff også udvidet sortimentet til at omfatte huer, baclavaer, hatte, pandebånd, m.m. Du finder derfor ikke kun Buff halsedisser, for hvis du leder efter en Buff cap eller en Buff beanie, kan du se hele udvalget her på siden. 

Sortimentet spænder derfor vidt; også indenfor de enkelte kategorier, hvor der både findes varianter, der er mest oplagte til aktiv brug, f.eks. de tynde huer, afkølende Buffs og pandebånd med refleks. Men også varianter, der er tiltænkt mere rolige aktiviteter og fritidsbrug, hvor varme og stil også spiller en stor rolle. Her ses ofte huer og Buffs i en tykkere og mere fyldig strik, som også egner sig super godt til de virkeligt kølige vinterdage. Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.