null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
Tilbud | Spar op til 50 %
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Tilvalg
Ryd filter Vis resultater

Trail Organic Food

Trail Organic Food

Stjernekokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg har med Trail Organic Food skabt mulighed for at få særdeles veltilberedt og velsmagende frysetørret mad med ud på tur til verdens afkroge. Produceret i Danmark af 100 % økologiske råvarer. Kog blot vand på din brænder, hæld vand i posen, vent lidt - og velbekomme!

Filter (5)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Tilvalg
Ryd filtre

Økologisk frysetørret mad

Trail Organic Food er frysetørret turmad lavet til alverdens både små og store eventyr. Trail er danskproduceret, økologisk, uden kunstige smagsforstærkere og lavet med kærlighed og respekt for naturen og råvarerne.

Trail udgør det perfekte måltid til outdoorentusiaster og andre, der gerne vil nyde et lækkert, let og velsmagende måltid mad i det fri. 

Vegansk frysetørret turmad af bedste kvalitet

Serien af frysetørret turmad fra danske Trail Organic Food består på nuværende tidspunkt af fem forskellige retter - alle udviklet af de to anerkendte stjernekokke Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg. Blandt de fem retter finder du også to veganske måltider - frysetørret vegansk ratatouille med pasta og vegansk daal med ris. 

Derudover finder du også tre retter, der indeholder kød - en klassisk pasta bolognese, cremet kylling med perlebyg samt en oksegryde med kartofler.

Når det skal være nemt, let, hurtigt og velsmagende

Frysetørret mad er en utroligt nem løsning, når du er på tur og oppakningen skal være let. Du behøver kun at koge vand på en brænder - så er der mad! Hvis du på din tur udelukkende har behov for at koge vand, findes der nogle utroligt lette og kompakte løsninger.

En Jetboil er en klassiker, men også Primus Lite Plus vil være et tilsvarende nemt setup. Den ultra lette løsning er en lille brænder som fx MSR PocketRocket Deluxe samt en lille gryde - du kan i hvert fald roligt lade den større og tungere Trangia blive hjemme, når det kun drejer sig om at koge vand til frysetørret mad.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld