Vinterstøvler

Med sneen, sjappen og kulden kommer også behovet for gode, varme vinterstøvler til kvinder. Vi har et udvalg af vandtætte vinterstøvler med foer, der er ideelle i Grønland, det nordlige skandinavien, polerne eller det der er værre! Du kan også købe dig en pæn og funktionel dame vinterstøvle, så du både holder varmen og den gode stil.
Vinterstøvler
Med sneen, sjappen og kulden kommer også behovet for gode, varme vinterstøvler til kvinder. Vi har et udvalg af vandtætte vinterstøvler med foer, der er ideelle i Grønland, det nordlige skandinavien, polerne eller det der er værre! Du kan også købe dig en pæn og funktionel dame vinterstøvle, så du både holder varmen og den gode stil.
Vinterstøvler til damer

Et par gode, varme vinterstøvler til damer får dine fødder godt gennem de kolde måneder. Så kan både sne, kulde og sjap bare komme an! Mange af vores vinterstøvler er nemlig også vandtætte, så du sagtens kan bevæge dig ud i råkoldt og vådt vejr. Især herhjemme er det en fordel med vandtætte vinterstøvler, da vinteren også gerne byder på masser af regn. Men også i de koldere egne, kommer de vandtætte vinterstøvler med foer dig til gode. Det kan være på rejsen til Grønland, Norge eller Sverige. De fleste af støvlerne i vores sortiment til damer er vinterstøvler med snøre, da det giver gode muligheder for at tilpasse dem til din fod. Hvis foden hæver op sidst på dagen, er det nemt at løsne snøren. Vinterstøvler med snøre er derfor praktisk og gør det nemt at få støvlen af og på.

Dame vinterstøvler med GORE-TEX

Du finder de vandtætte vinterstøvler til damer her på siden. De er udstyret med en vandtæt membran som eksempelvis GORE-TEX. Vinterstøvler til damer med GORE-TEX membran holder fødderne dejligt tørre, selvom regnen falder eller sneen daler fra vinterhimlen. Der findes også andre slags vandtætte membraner, men vi har flest vandrestøvler til damer med GORE-TEX. Det kan selvfølgelig også godt lade sig gøre at bruge et par fuldlæderstøvler uden membran som vinterstøvle. En fuldlæderstøvle kan gøres vandafvisende ved at give den et lag voks, men den bliver aldrig ligeså vandtæt som en vinterstøvle med GORE-TEX. I blogindlægget her kan du læse om fordele og ulemper ved støvler med og uden GORE-TEX. Uanset om du vælger en varm vinterstøvle med eller uden membran kan det godt betale sig at pleje støvlerne korrekt. Læs mere om pleje og vedligehold her.

Varme vinterstøvler med foer

Et par dame vinterstøvler med foer holder fødderne lune, når temperaturerne falder. Her hos Friluftsland finder du et udvalg af forede vinterstøvler til kvinder, som giver ekstra varme. Det er fornuftigt at vælge vinterstøvler med foer, hvis du skal til koldere egne eller forventer at skulle gå i sne. Til den danske vinter kan det også være rart med blødt og varmt foer i støvlerne. Men mindre kan også gøre det, hvis du hellere foretrækker en vinterstøvle i fuldlæder, som også kan bruges til mildere temperaturer - og til den milde, danske vinter. Her kan du i stedet justere varmen med tykke uldsokker i støvlerne, når det er mere koldt i vejret. For ekstra varme kan du have en tynd indersok inderst og en tykkere uldsok udover.

Korte vinterstøvler, lange vinterstøvler - hvad skal jeg vælge?

Det er lidt en smagssag, om man foretrækker korte dame vinterstøvler med lavt skaft eller lange dame vinterstøvler med højt skaft. Vinterstøvler med et højt skaft giver mere varme omkring benene, og er også en fordel, hvis du skal gå i høj sne. Korte vinterstøvler med lavt skaft føles ikke lige så restriktive, men giver heller ikke ligeså meget beskyttelse mod elementerne. De kan dog snildt klare den danske vinter. I sidste ende kommer det lidt an på, hvilken stil man er til. Lange dame vinterstøvler kan se meget stilfulde ud og bidrage til et klassisk vinterlook. Uanset hvilke vinterstøvler du vælger, kan du dog være sikker på at finde god kvalitet hos Friluftsland. Om det er en vandtæt vinterstøvle til damer du vælger, en fuldlæderstøvle eller en kort eller lang vinterstøvle, kommer du godt gennem vinteren med det, der passer til dit behov.