Gummistøvler

Gummistøvler er det bedste værn mod syndflodslignende regn og Roskilde-dyb mudder. Vi fører kun herre og dame gummistøvler af høj kvalitet, der både er gode at gå i og ikke trækker vand ind efter kort tids brug. Find dine nye gummistøvler her.
Gummistøvler
Gummistøvler er det bedste værn mod syndflodslignende regn og Roskilde-dyb mudder. Vi fører kun herre og dame gummistøvler af høj kvalitet, der både er gode at gå i og ikke trækker vand ind efter kort tids brug. Find dine nye gummistøvler her.
## Tretorn gummistøvler - den skandinaviske pendant til de populære Hunter gummistøvler

Gummistøvler er det bedste valg af [fodtøj](https://www.friluftsland.dk/fodtoej...), når du skal trodse våde fortov, oversvømmede grusstier og mudrede marker. En gummistøvle af høj kvalitet vil, udover at holde dine fødder tørre og komfortable, også være gode at gå i og holde faconen selv efter megen brug.

I Friluftsland fører vi gummistøvler fra svenske [Tretorn](https://www.friluftsland.dk/brand/t...), der fremstiller en bred vifte af gummistøvler, så du kan vælge den type, der passer dig bedst. Uanset om du er til korte gummistøvler, lange gummistøvler eller ankelgummistøvler, så kan du finde en kvalitetsmodel fra Tretorn, der med garanti vil holde dig tør og samtidig give et godt greb på våde og glatte overflader, takket være de solide, skridsikre såler.

## Korte gummistøvler vs. lange gummistøvler

Om man er til gummistøvler med kort eller langt skaft er lidt en smagssag, men groft sagt, kan man sige, at et længere skaft skåner dig for mere pjask og sprøjt fra vandpytter og vil være at foretrække på ture i naturen. På den anden side, vil korte gummistøvler være hurtigere at komme ind og ud af, hvilket kan være en fordel til hverdagsbrug. Hvad man synes der ser bedst ud, er jo heldigvis op til en selv.

## Hvor kan man købe gummistøvler?

Vi fører Tretorn gummistøvler i både vores webshop og i vores fysiske butikker, så du kan komme ind og se og føle de forskellige modeller og naturligvis prøve dem på, så du er sikker på at få den rigtige størrelse. Det kan nemlig også være, at du skal bruge en tykkere sok i gummistøvlerne, hvis ikke de kun skal bruges i sommermånederne. Så er det ikke usædvanligt lige at skulle en størrelse op, afhængig af modellen. Du kan selvfølgelig også købe gummistøvlerne online, prøve gummistøvlerne hjemme og returnere dem, hvis de ikke passer.

Tretorns gummistøvler er fremstillet af slidstærkt naturgummi af høj kvalitet, men selv et par veludførte gummistøvler kræver vedligehold og pleje og [i denne artikel](https://naturguide.dk/tip-giv-dine-...) kan du læse mere om pleje af gummistøvler.