Smartwool Womens Performance Hike Full Cushion Crew

Varm, komfortabel og teknisk avanceret vandresok med merinould. En suveræn sok til de rigtig krævende ture, der giver god varme i køligt vejr og ekstra polstring i stive støvler.
219,00 kr.
Farve: Blå (DEEP NAVY)
Størrelse
Beskrivelse

Varm, komfortabel og teknisk avanceret vandresok med merinould. En suveræn sok til de rigtig krævende ture, der giver god varme i køligt vejr og ekstra polstring i stive støvler.

Smartwool Women's Performance Hike Full Cushion Crew er en af de mest avancerede sokker i de amerikanske merinouldspecialisters imponerende sortiment. 

Smartwools lækre merinould sørger for suveræn komfort og temperaturregulering, så dine fødder holder sig varme og tørre i en bred vifte af forhold og aktivitetsniveauer, mens nylon og elastan sørger for at slidstyrken er i top og pasformen sidder lige i skabet. Sokken er designet til at sidde optimalt på kvinders fødder, der har en lidt anden facon end mænds - og f.eks. ofte er smallere. Sokken er i Smartwools patenterede Indestructawool-konstruktion og med deres mest avancerede pasform, 4 Degree Elite Fit, så du er sikker på optimal performance. Alle samlinger er selvfølgelig holdt helt flade, så du har de bedste forudsætninger for at undgå trykzoner og vabler.

Performance Hike Full Cushion har en god, tyk polstring under forfoden og hælen, så sokken giver god aflastning til fødderne - f.eks. på lange vandredage hvor du bærer en stor rygsæk gennem krævende terræn iført stive støvler. Mesh-zoner på oversiden af foden sørger for bedre temperaturregulering og åndbarhed. En vandresok i topklasse til kræsne friluftsfolk.

Detaljer
Detaljer
"4 Degree elite fit" sikrer optimal pasform og støtte til foden
"Full cushion", der giver god polstring og varme til tunge læs og kolde dage
Helt flade sømme, så man undgår trykzoner og minimerer risikoen for vabler
Indestructawool – Smartwools avancerede uld/nylon-blanding til sokker, der øger slidstyrken uden at mindske komforten
Mellemhøjt skaft
Pasformen er særligt tilpasset kvinders anatomi
Materialer
Materiale
Merinould/kunststof
Varenummer:41339
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!