Vinterjakker

En **vinterjakke til herrer** af god kvalitet holder kulden på afstand og beskytter mod elementerne - gerne med minimum et vindtæt, men også ofte et vandtæt ydre. Se hele udvalget her.
Vinterjakker
En **vinterjakke til herrer** af god kvalitet holder kulden på afstand og beskytter mod elementerne - gerne med minimum et vindtæt, men også ofte et vandtæt ydre. Se hele udvalget her.
Fra 2.599,00 kr.
Fås i 3 farver
## Vinterjakke herre - outdoorjakker, parkaer og vinterfrakker til mænd

Vinteren i Danmark kan både være en kold, våd og blæsende fornøjelse. Vores udvalg af vinterjakker til herrer giver mulighed for at finde en lækker vinterjakke, vinterfrakke eller parkacoat, der får dig godt gennem det kolde vinterhalvår.

Det kræver en vinterjakke med varm foring og et ydre, der beskytter mod regn og blæst. I Friluftsland finder du et bredt udvalg af vinterjakker til mænd, hvad enten den skal bruges til hverdag, klatring, skituren eller andre friluftsaktiviteter.

## Vinterjakker til ethvert behov

Blandt herre vinterjakkerne finder du det, du leder efter, hvad enten det er en dunjakke, fiberjakke eller en parka. Vi fører vinterjakker og vinterfrakker, der egner sig til både hverdag, outdoor-brug eller begge dele. De er som regel udstyret med enten et vind- eller vandtæt ydre - meget ofte begge dele for fuld beskyttelse mod vintervejrets luner.

## Vandtæt vinterjakke

En vandtæt vinterjakke egner sig godt, hvis den skal bruges i skiftende og vådt vejr. Det kan være i hverdagen, hvor jakken skal bruges til alt fra cykelturen til og fra arbejde til gåture og udeleg med børnene. En vinterjakke uden vandtæt ydre kan derimod bruges som mellemlag med en skaljakke udenpå, når det sner eller regner. Det kan eksempelvis være en fordel på ski- eller klatreturen samt vintervandreturen, hvor det er rart at kunne justere lagene.

En vandtæt vinterjakke er også mindre åndbar end en vinterjakke uden vandtæt ydre, hvilket gør sidstnævnte mere oplagt til aktiviteter, hvor pulsen stiger. Så kan du altid tage en vandtæt skal udover vinterjakken, hvis vejret bliver vådt og blæsende. Ofte vil de fleste herre vinterjakker desuden være vandafvisende, så de kan tage lidt småregn uden at du bliver gennemblødt.

## Herre vinterjakker fra etablerede outdoor-brands

Hos Friluftsland fører vi et udvalg af vinterjakker til mænd fra brands som [The North Face](https://www.friluftsland.dk/brand/t...), [Fjällräven](https://www.fjallraven.com/), [Arc’teryx](https://arcteryx.com/dk/en/) og [Patagonia](https://eu.patagonia.com/dk/en/home...). Der er rig mulighed for at finde en rigtig god kvalitetsjakke, som gør det lidt sjovere at komme gennem en kold vinter - både til hverdag og på tur.

Hvis du er i tvivl om, hvilken vinterjakke der passer til dit behov, kan du blive guidet til [valg af vinterjakke i blogindlægget her](https://www.friluftsland.dk/blog/va...). Det giver dig en bedre fornemmelse af, hvilken type vinterjakke, der passer til dig. Der er nemlig lidt forskelligt, der er værd at være opmærksom på, hvis du skal have en vinterjakke til skiferien eller anden aktiv brug, eller blot til hverdag i den kolde, danske vinter.

## Vores udvalg af varmt overtøj til herrer

[Varme jakker til herrer](https://www.friluftsland.dk/herre/v...) | [Vinterjakker til herrer](https://www.friluftsland.dk/herre/v...) | [Varm, vindtæt jakke til herrer](https://www.friluftsland.dk/herre/v...) | [Varme, lette jakker til herrer](https://www.friluftsland.dk/herre/v...) | [Fiberjakker til herrer](https://www.friluftsland.dk/herre/f...) | [Dunjakker til herrer](https://www.friluftsland.dk/herre/d...) | [Varme veste til herrer](https://www.friluftsland.dk/herre/v...)