Vinterstøvler

Med sneen, sjappen og kulden kommer også behovet for et par gode, varme herre vinterstøvler. Vi har et udvalg af varme vinterstøvler til mænd, der er ideelle i Grønland, det nordlige skandinavien, polerne eller det der er værre! Find også herre vinterstøvler med GORE-TEX, der holder fødderne tørre i vådt vintervejr.
Vinterstøvler
Med sneen, sjappen og kulden kommer også behovet for et par gode, varme herre vinterstøvler. Vi har et udvalg af varme vinterstøvler til mænd, der er ideelle i Grønland, det nordlige skandinavien, polerne eller det der er værre! Find også herre vinterstøvler med GORE-TEX, der holder fødderne tørre i vådt vintervejr.
## Vinterstøvler herre

Om vinteren skal fodtøjet både være varmt og holde regn, sne og sjap ude. Vores vinterstøvler til mænd beskytter mod elementerne, så du kan komme varm og tørskoet gennem vintermånederne. Det er helt essentielt til både hverdag, på gåture og til et aktivt friluftsliv, hvor det meste af dagen bruges udenfor - måske uanset vind og vejr.

## Herre vinterstøvler med GORE-TEX

Mange af vores vinterstøvler er vandtætte for at beskytte optimalt mod vådt vejr. Herre vinterstøvler med GORE-TEX membran gør det tørt og behageligt at gå gennem snedriver på rejserne til den nordlige halvkugle, men beskytter også mod dansk regn og slud. Fordelen ved vinterstøvler med GORE-TEX er, at de ikke skal behandles for at blive vandtætte. Det er membranen i støvlen, der sørger for, at vandet ikke kan trænge ind til fødderne.

Hos Friluftsland har vi dog også et udvalg af vinterstøvler til mænd uden vandtæt membran. En fuldlæderstøvle kan nemlig også bruges som vinterstøvle, og giver du den et lag voks, får du en vandafvisende støvle, som også egner sig til andre årstider. [Du kan læse om fordele og ulemper ved henholdsvis støvler med GORE-TEX og støvler uden membran i blogindlægget her](https://www.friluftsland.dk/blog/va...).

Uanset hvad, skal dine herre vinterstøvler dog plejes korrekt, hvilket du kan læse om i blogindlægget om [pleje og vedligehold af støvler](https://www.friluftsland.dk/blog/sa...).

## Varme vinterstøvler med foer

En vinterstøvle kan være mere eller mindre foret. Hos Friluftsland finder du et udvalg af forskellige vinterstøvler til mænd - både med og uden foer. Herre vinterstøvler med foer er næsten uundværligt på skituren, rejsen til Grønland eller på hundeslædeturene i Nordsverige. Men vinterstøvler med foer kan også være gode på meget kolde dage herhjemme i Danmark. Til den milde danske vinter kan det dog også være fint med en super anvendelig og alsidig vinterstøvle, der ikke nødvendigvis er foret.

Derfor finder du et forskelligt udvalg af herre vinterstøvler, så der er noget til forskellige behov - lige fra den våde, milde vinter til den kolde, snefyldte vinter.

## Herre vinterstøvler fra The North Face

Afhængig af sæson og sortiment finder du også vinterstøvler til herrer fra [The North Face](https://www.thenorthface.eu/da_dk/). The North Face vinterstøvler kan både være med og uden foer. Fra de helt varme boots til ski- eller Grønlandsturen til de mere alsidige vinterstøvler, der også kan bruges som helårsvandrestøvler.

Hvis ikke, du finder den helt rigtige vinterstøvle fra The North Face, kan du tage et kig på vinterstøvlerne fra eksempelvis Lowa. De laver både herre vinterstøvler og vandrestøvler, der også snildt kan bruges som vinterstøvler med tykke uldsokker. I herre vinterstøvler, hvor der ikke er foer, kan du nemlig justere varmen med uldsokker i forskellig tykelse alt efter vejret. I rigtig koldt vejr kan det være en fordel at anvende en tynd indersok i uld og have en tykkere uldsok udover. I vinterstøvler med foer kan det selvfølgelig også være rart at kunne justere varmen med tyndere eller tykkere sokker.