Marmot Atom 2021 model
30%

Marmot Atom 2021 model

Superlet og  kompakt dunsovepose i luksusklassen. Minimal vægt og maksimal komfort til ture, hvor temperaturen holder sig pænt over nul grader. Komforttemperatur på 6°C og komfortgrænse på 1°C.
Fra 2.699,00 kr.
Fra 1.889,00
Farve: Rød (VICTORY RED/TEAM RED)
Beskrivelse

Superlet og  kompakt dunsovepose i luksusklassen. Minimal vægt og maksimal komfort til ture, hvor temperaturen holder sig pænt over nul grader. Komforttemperatur på 6°C og komfortgrænse på 1°C.

Marmot Atom er en superlet og komfortabel dunsovepose, der vil være oplagt til sommerhalvårets ture. En "box wall"-konstruktion forhindrer kuldebroer og imprægnerede 800 fillpower-dun sikrer maksimal varme og tåler fugt væsentligt bedre end almindelige dun. Dunkanalerne er let rundede i faconen, hvilket gør at dunene holder sig bedre på plads.

Fodboksen er designet så fødderne kan pege let op i luften uden at mase fyldet, hvilket giver væsentlig bedre komfort og varme omkring fødderne, og den den anatomisk udformede hætte sidder godt omkring hovedet, så der er så lidt varmetab som muligt den vej. Mumiefaconen sparer vægt og optimerer isoleringsevnen ved at sørger for at der opstår færre store lommer med varm luft, det bliver skubbet ud af posen når du bevæger dig.

Den lange sidelynlås er udstyret med en smart "anti-snag slider", der gør at det tynde ydermateriale ikke bliver fanget i lynlåsen når du åbner og lukker, og den kan åbnes fra bunden, så du har mulighed for at få luft til fødderne. En lille lynlås i modsatte sider gør det lettere at komme ind og ud af posen og giver ekstra komfort når du sidder i soveposen i teltet eller hytten.

Marmot Atom er en ekstremt lækker og veludført sovepose, og en af de varmeste og letteste i sin prisklasse. Den vil være perfekt til forårs- og efterårsture herhjemme og sommerturepå fjeldet, hvor temperaturen i langt de fleste tilfælde holder sig et godt stykke over frysepunktet.

Detaljer
Detaljer
EN-test: Kvinder (Comfort) 6° C. Mænd (Lower Limit) 1° C.
Detaljer
"Box wall"-konstruktion, der forhindrer kuldebroer og sikrer optimal isolering.
Anatomisk fod- og hættekonstruktion, der giver maksimal varme og komfort
Fuld to-vejs lynlås i venstre side
Indsnøring ved hætte
Lille lynlås modsat hovedlynlåsen for ekstra komfort
Mumieform, der giver optimalt varme/vægt-forhold
Pakpose medfølger - ideel til pakning når du skal på tur, ikke til langvarig opbevaring.
Stor opbevaringspose til længere tids opbevaring derhjemme.
Materialer
Materialer
Pertex Quantum - 100 % nylon
800+ fillpower imprægnerede dun
100 % genanvendt nylon
Materialer
Inderside: 20 denier nylon
Vægt
Vægt:
620 gram
Varenummer:40867
FRAGT fra 19,
-FRI FRAGT over 499,-
30 dages
returret
1-2 dages levering*
Hold dig opdateret på nyheder, events og særlige tilbud i Friluftsland,
og lad dig inspirere af turfortællinger fra hele verden!