null
Friluftsland logo
Se også
Webshop Søg Butikker
0
Kurv
Butikker
TILBUD 🍂 Friluftsgrej og -beklædning til efteråret
 • GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • TILBUD - Spar stort på tøj og grej til efteråret
  arrow img
  null
 
Filtrering
Tilvalg
Mærke
Ryd filter Vis resultater

Myggenet

Myggenet

Et godt myggenet er nok et af de bedste bolværk mod diverse kedelige tropesygdomme og -kryb som f.eks. malaria og den gule feber samt edderkopper og fluer. De fås i mange størrelser og faconer, der passer til både familien og den ensomme jungleudforsker.

Filter (7)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Tilvalg
Mærke
Se flere
Ryd filtre

Myggenet - beskyttelse mod insekter og sygdomme 

Vi synes nok allesammen, at myg kan være en pestilens om sommeren. Men når du er ude at trekke eller på rejse under varmere himmelstrøg, så kan myg faktisk udgøre en direkte sundhedsrisiko. Derfor er det i visse områder nærmest obligatorisk med et myggenet i rygsækken. 

Tropesygdomme som malaria, dengue og gul feber bliver nemlig overført via myggestik. For ikke at tale om, at insekter og edderkopper kan gøre det både svært og ubehageligt for dig at sove om natten. Et myggenet fungerer som et værn mellem dig og krybene og minimerer risikoen for sygdom.


Køb dit myggenet hjemmefra

Ofte vil det være muligt at købe et myggenet på den destination, som du rejser til. Men når du køber produktet i udlandet, kan det være svært at få fat i noget af ordentlig kvalitet og i tilpas små maskestørrelser.

Derfor er det en god idé at købe udstyret hjemmefra og her på siden finder du nogle af de bedste myggenet på markedet. De er udvalgt til at skærme effektivt mod insekter, samtidig med at de er så lette og kompakte som muligt, at bære med dig rundt.

Til dagstimerne er de smarte myggenet til ansigt og skuldre en rigtig god løsning. Her får du dækket nogle af de mest udsatte steder på kroppen, samtidig med at du kan ånde frit og se landskabet omkring dig. De kan virke lidt fjollede, men på en vandretur i det nordlige Sverige, Alaska, Yukon eller lignende, kan de være deres vægt værd i guld! 

Til natten finder du forskellige udgaver af myggenet til senge, der er lavet så de er nemme at hænge op, og kan slutte godt til, under sengens madras. Brug lige de ekstra 5 minutter på ophængning, og du kan herefter sove trygt, uden frygt for at blive et festmåltid for myggene. 


Andet udstyr til myggebekæmpelse 

Et myggenet er det absolut bedste sted at starte, når det kommer til kampen mod myg. Men hvorfor ikke tage myggebekæmpelsen til det næste niveau med mere smart udstyr til vandreturen eller ferien?

Hvis du skal overnatte udenfor, så er en hængekøje med myggenet en komfortabel og praktisk løsning. Du kan også se eksempler på smarte solhatte med indbygget myggenet blandt vores store udvalg af hatte til kvinderTilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.