null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
Tilbud | Spar op til 50 %
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Pris
Tilvalg
Ryd filter Vis resultater

Stanley

Stanley

Stanley er kendt for deres kompromisløse termokander, termokopper og termoflasker, der kan bruges overalt til både hverdag og fritid. Med en kop eller termokande fra Stanley er du altid rustet med dampende varm kaffe eller varmt vand,  til hvad du nu lige står og mangler. 

Filter (16)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Pris
Tilvalg
Ryd filtre

Stanley - termokopper, termokander og termoflasker i verdensklasse 

Siden mærkets grundlæggelse i 1843, har de amerikanske eksperter specialiseret sig i professionelt og kompromisløst håndværk, der bl.a. har resulteret i nogle af de mest pålidelige, sejlivede og praktiske termokopper, termokander og termokopper på markedet. I outdoor-verdenen er de fleste velkendte med det amerikanske mærke, måske fordi dets produkter er skabt til at holde en livstid - rent bogstaveligt talt - og det er ikke uhørt, at en Stanley-termoflaske er gået i arv, generation efter generation.

I 2020 blev Stanley Classic-termoflasken kåret som den bedste termoflaske til udflugter i en stor test foretaget af Bomagasinet. Stanleys robuste termoflasker har nærmest opnået ikonstatus, og er elsket verden over for den fortræffelige slidstyrke, det enkle, funktionelle design og den gode isoleringsevne.

Et stort udvalg af termoflasker til udflugter, tur og hverdag

Stanley har eksisteret i næsten to århundredrer og har efterhånden en imponerende portefølje af termokander, termokopper og termoflasker, og der er helt sikkert en løsning, der passer lige præcis til dit behov. I den ene ende har vi de helt simple termokopper, der med sin dobbelt-isolerede væg i rustfrit stål er skabt til at holde kaffen varm, når der holdes pause på turen, mens den er let at drikke af. I den anden ende har vi de fuldblodede termokander, der kan holde drikken varm eller kold i over 24 timer samtidig med, at lukningen holder helt tæt, så man kan smide termokander i rygsækken uden at skulle bekymre sig om læk. Midt i mellem har vi lommelærken, samt de smarte termoflasker, der kan betjenes med én hånd, så du let kan få tanken op, når du er på farten. 

Stanley Master Series - kronjuvelen i Stanleys imponerende sortiment

I 2016 lancerede Stanley en produktserie, de kalder for Master Series, der er en hyldest til det gode, solide håndværk, som har karaktiseret mærket siden begyndelsen. Master Series omfatter nogle af markedets absolut mest robuste og gennemførte termokander. Den kraftige stålkonstruktion med QuadVac™-teknologi isolerer indholdet med hele fire lag og holder indholdet varmt eller koldt i op til 27 timer. Derudover, re-designede Stanley de velkendte grønne farver og klædte Master Series-produkterne i sort overflade af børstet stål, der giver et ren og simpelt look, som er på hjemmebane overalt fra Nordpolen til klatrehallen, såvel som hjemme på sofabordet.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld