null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Teva

Teva

Amerikanske Teva var de første der fik den lyse ide, at lave nogle solide og behagelige sandaler, der kan holde til friluftslivet. Siden 1984 har de udviklet sig enormt, og laver i dag de vel nok bedste sportssandaler og vandresandaler, der står ordentlig fast på vandrestien, på de våde sten ved kajakken, turen ud i verden, osv. Skal du på en mere afslappet ferie, er Tevas program af casual sandaler og klip-klappere perfekt - samme høje kvalitet og meget behagelige.

Filter (36)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Teva sandaler - funktionalitet, komfort og lækkert design 

I over 35 år har Teva med deres sandaler og klipklappere gået forrest inden for luftigt fodtøj med fokus på frihed, bevægelighed og komfort til friluftsmennesker. 

Det hele startede i 1984 med en simpel sko designet til vandaktiviteter. Nu har Teva udviklet sig til et anerkendt mærke med et stort udvalg til mænd og kvinder.   

I dag repræsenterer Teva sandaler derfor noget af det bedste på markedet, når det kommer til sandaler til vandring rejser, ferier, og udendørs sport. Hos Friluftsland har vi en bred vifte af Teva sandaler og klipklappere til både kvinder og mænd.  


Fordelene ved sandaler fra Teva

Hvis du kan lide at være aktiv i naturen og ha’ godt med luft til fusserne, så er et par Teva sandaler helt sikkert noget for dig. Gode sandaler kan nemlig være et rigtig fint alternativ til   vandrestøvler eller vandresko, når vejret og terrænet er til det. Det kan du læse mere om i vores guide til vandrefodtøj.

En af de store fordele ved sandaler er, at de giver fødderne masser af luft og mulighed for at ånde. Det er ganske enkelt fantastisk, når vejret er varmt og fugtigt. Det kan også være en stor fordel, hvis du skal gå i vådt terræn eller krydse vandløb. 

Inden for kategorien sandaler er Tevas produkter helt fantastiske, hvilket bliver cementeret i denne test fra 2019. Med Tevas sandaler får du ikke bare et par solide sandaler med god pasform, der står ordentlig fast på vandrestien eller på de våde sten ved kajakken - du får også super komfort og et lækkert design. 


Find den helt rigtige sandal  

Du kan vælge mellem mere end 45 forskellige sandaler og sko fra Teva til herrer og damer hos Friluftsland. Med så meget at vælge mellem, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige sandal til dine behov.

Blandt andet skal du vide, hvordan Teva sandaler er i størrelsen. Hvis sandalen ikke passer, risikerer du nemlig vabler og ubehag under brug. Vi har sørget for, at du under hvert Teva produkt finder en størrelsesguide. Her får du mulighed for at matche din fodlængde med den rigtige sandalstørrelse. 

Men måske er en sandal slet ikke det rigtige for dig? 

Skal du på en mere afslappet ferie, er Tevas klip-klappere perfekte, fordi de har samme høje kvalitet, er meget behagelige og lige til at hoppe ind og ud af på vej til/fra stranden.

Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld