Fleecetrøjer

Fleece er en betegnelse for isolerende beklædning der er både er let, hurtigtørrende og behagelig. Vi fører især teknisk fleece lavet af de nyeste materialer og meddetaljer og pasform tilpasset aktive mænd. Forholdet imellem varme/vægt/volumen er ligeledes i top.
Fleecetrøjer
Fleece er en betegnelse for isolerende beklædning der er både er let, hurtigtørrende og behagelig. Vi fører især teknisk fleece lavet af de nyeste materialer og meddetaljer og pasform tilpasset aktive mænd. Forholdet imellem varme/vægt/volumen er ligeledes i top.
Fra 1.699,00 kr.
Fås i 3 farver
1.199,00 kr.
Fås i 2 farver
## Hold varmen og bevar komforten med en fleecetrøje

Når det kommer til varmt tøj til friluftslivet, er produkter i fleece utrolig populært. Fleece er slidstærkt, let, hurtigtørrende og behageligt at have på. Hos Friluftsland har vi derfor et hav af fleecetrøjer til mænd. Alle er af høj kvalitet, men der er stor forskel på design, tykkelse og tiltænkt brug.

##  

## Den gode løsning til aktive mænd

Som mand og friluftsmenneske kender du sikkert til udfordringen ved at skulle tilpasse din påklædning til vejret og dit aktivitetsniveau.

De fleste mænd sveder nemlig en del, når de er ude at gi’ den gas. Derfor kan det være ubehageligt og svært at klæde sig korrekt, varmt på, når vejret kræver det. En fleecetrøje er en rigtig god løsning på det problem, da det føles let og luftigt og også er ret godt til at regulere temperaturen, så man ikke overopheder eller får det for koldt.

På bloggen har vi skrevet en artikel om [fordele og ulemper ved fleece i forhold til andre materialer](https://www.friluftsland.dk/blog/va...).

**** **  
**

## Fleecetrøje eller fleecejakke?

Når du kigger gennem vores store udvalg af fleecetrøjer vil du se, at nogle modeller minder mere om jakker end egentlige trøjer.

Forskellen på fleecetrøjer og fleecejakker handler dog mere om design end funktion. Det vil sige, at de praktisk set kan det samme. Jakkerne har blot lidt flere detaljer som en yderjakke ville have og er ofte lidt tykkere. De fleste af vores fleeceprodukter egner sig dog bedst som mellemlag, under en jakke eller som ekstra overtøj på en lun aften.

Hvis du leder efter en mere [klassisk varm jakke](https://www.friluftsland.dk/herre/v...), kan du gå på på opdagelse i vores udvalg af disse - vi har helt sikkert noget, der passer til dig.

##  

## Vask af din fleecetrøje

Fleece er typisk lavet af polyester, der tåler masser af tæsk, og det er heldigvis hverken svært eller besværligt at vaske fleece. Desuden, er der i dag mange producenter, som bruger genbrugt polyester, hvilket hjælper med at nedbringe affaldsbunkerne, genereret i vores moderne samfund.

**Du kan læse om gode råd og få tips til de bedste vasketeknikker i[ denne guide.](https://www.electrolux.dk/support/l...) **