null
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store rygsække > 40L
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Mad over bål
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Sikringer
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Reb og slynger
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Fodtøj til klatring
Hovedmenu
Produkter
...mere
Efterårskampagne
0
Kurv
Søg Butikker Webshop
Butikker
DK / NO / GL
Gratis fragt til GLS pakkeshop i DK over kr. 500,-
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Mærke
Lining
Type
Ryd filter Vis resultater

Vandrestøvler

Vandrestøvler

Her finder du vandrestøvler til klassisk fjeldvandring med fuld oppakning, men også lettere versioner til weekendture eller en tur langs pilgrimsruten. Der er luftige læder- eller kunststof-linede versioner, samt vandtætte GORE-TEX vandrestøvler, der holder dig tør på selv de vådeste ture.

Filter (49)
Sortering
  • Pris - stigende
  • Pris - faldende
  • Varemærke - A-Å
  • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Se flere
Mærke
Lining
Type
Ryd filtre

Støvler til damer og herrer

Hos Friluftsland får du altid et solidt udvalg. Mærker som Hanwag, Lowa og Scarpa laver nogle af de bedste støvler til vandreturen. Find tilbud på vandrestøvler her.

Udvalget byder på støvler der matcher dine behov. På nettet og i vores butikker får du lette og varme støvler. Du finder butikkerne i Odense, Aarhus og København m.fl.

Valg af vandrestøvler

Nedenfor finder du et par hurtige gode råd til dit køb af vandrestøvler. Du kan også kigge forbi vores Udstyrsguide på bloggen og finde vores udførlige og grundige vejledning i at købe vandrestøvler.

Valget er let. Du skal vælge dem der sidder godt på foden og passer til din type vandring du skal give dig i kast med.

Pasform og støtte

Støvlerne skal sidde ret godt fra starten, og ikke gås til i evigheder. Bemærk, at der bl.a. pga. de hårde tåkapper, skal være mere plads til tærne, end i almindelige (mode)sko.

Støtte er groft sagt det samme som stivhed, så en stiv sål og/eller skaft er ensbetydende med høj grad af støtte til hhv. fod og ankel. Det er denne støtte der gør det både lettere og mindre udmattende, at gå i timevis i terræn.

Forskellige typer

Vi har delt støvlerne ind i 3 grove kategorier: let, medium og kraftig. Her refereres til, hvor kraftige og hvor meget støtte støvlerne giver. Tommelfingerreglen er; jo værre terræn, jo flere kilo på ryggen og jo svagere ankler/fødder, des kraftigere støvler skal du vælge.

Læs mere på bloggenTilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.