null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
🔥 Tjek vores tilbud - spar 20 - 50% 🔥
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Indtil den 24. januar

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tjek vores gode tilbud
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Mærke
Lining
Type
Ryd filter Vis resultater

Vandrestøvler

Vandrestøvler

Her finder du vandrestøvler til klassisk fjeldvandring med fuld oppakning, men også lettere versioner til weekendture eller en tur langs pilgrimsruten. Der er luftige læder- eller kunststof-linede versioner, samt vandtætte GORE-TEX vandrestøvler, der holder dig tør på selv de vådeste ture.

Filter (45)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Mærke
Se flere
Lining
Type
Ryd filtre

De bedste vandrestøvler til friluftsliv

Et par gode vandrestøvler er din bedste ven, når du elsker at dyrke friluftslivet, bruge naturen og tage på lange vandreture. Til spørgsmålet om, hvorfor vandrestøvler er vigtige, er der ét klart svar - komfort! 

Vandrestøvler er udstyret med specielle såler, der aflaster og støtter dine fødders små led og muskulaturer, på en helt anden måde end dine hverdagssko. Mange vandrestøvler har også et højt skaft, der beskytter dine ankler og sørger for at give dem masser af støtte. Det er en stor fordel, hvis du skal ud på ujævnt, stejlt eller ufremkommeligt terræn. Alt i alt, nedsætter en god vandrestøvle risikoen for smerter, skader, træthed og ubehag, og gør dig i stand til at gå længere og prøve kræfter med hårdere og vildere ruter.  

Er du i tvivl om, hvordan du vælger den rigtige støvle til vandreturen? Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe i butikkerne - og ellers kan du tage udgangspunkt i denne guide til at vælge de rigtige vandrestøvler


Stort udvalg af vandrestøvler til damer 

Vi har samlet et varieret udbud af vandrestøvler til dig, der går op i høj kvalitet og lang holdbarhed. Her finder du støvler i de bedste materialer og designs, så du kan blive helt klar til en tur i bjergene eller gennem skoven. 

De vandrestøvler, som du ser her, er designet til kvindefødder. Det betyder naturligvis, at de er mindre i størrelserne, men også tilpasset kvinders fødder på anden vis. Ofte har de f.eks. væsentligt smallere hæle end en sammenlignelig mandefod. Hvis du leder efter gode alternativer til mænd, så finder du dem blandt vores udvalg af vandrestøvler til herrer


Undgå vabler i vandrestøvler 

De kraftige materialer og såler er hovedingredienserne i de store fordele man høster, man får ved at bruge en rigtig vandrestøvle til vandreture og trekking. Derfor fremtræder de bedste vandrestøvler på markedet ofte meget robuste, i forhold til almindeligt fodtøj..

Men de selvsamme kraftige materialer, kombineret med mange kilometers trav og en tung oppakning, kan også være med til at give dig vabler på fødderne. Når først vablerne er kommet, er skaden sket, og en ellers rekreativ tur, kan blive det komplet modsatte. Men frygt ej, med lidt forarbejde, kan du gøre vabler til en sjælden gæst på dine ture.

For at undgå vabler bør du blandt andet:

 • BRUG TID på at prøve mange støvler, så du finder dem med den bedst mulige pasform
 • Gå dine vandrestøvler til derhjemme, før du tager dem rigtigt i brug på ture
 • Undgå at dine fødder bliver fugtige og våde
 • Invester i mindst to par gode vandresokker
 • Luft gerne både støvler, indersåle, sokker og fødder, når du er på tur 

Vi kan ikke anbefale nok, at man investerer i et par vandresokker. Gode vandresokker sørger for at holde fødderne mere tørre, og har polstringer der beskytter fødderne på udsatte steder - præcis det man har brug for, for at mindske risikoen for, at din støvle kommer til at give dig vabler.  

Det kan ske, at man trods alle forholdsregler løber ind i en vabel, og det er derfor en virkelig god ide, altid at have vabelplaster på dig, når du vandrer derudad. Vi anbefaler Compeed vabelplastre og Leukotape (forebyggende) der f.eks. kan købes i Matas, på apoteket, osv.. Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld