Skjorter

Her finder du kraftige, lette, luftige, ternede, pæne, svedtransporterende og slet og ret behagelige herreskjorter. Nogle er super tekniske og perfekte til brug under aktivitet, mens andre er mere afslappede til hverdag og rejser. Uanset, er kvaliteten og forarbejdningen af vores herreskjorter helt i top.
Skjorter
Her finder du kraftige, lette, luftige, ternede, pæne, svedtransporterende og slet og ret behagelige herreskjorter. Nogle er super tekniske og perfekte til brug under aktivitet, mens andre er mere afslappede til hverdag og rejser. Uanset, er kvaliteten og forarbejdningen af vores herreskjorter helt i top.
## Herreskjorter: Skovmandsskjorter og outdoorskjorter til hverdag og fritid

Hos Friluftsland finder du et stort udvalg af herreskjorter, skovmandsskjorter og outdoorskjorter i forskellige materialer, designs og pasforme. Du finder skjorter til mænd fra mærker som Fjällräven, Patagonia, Royal Robbins og The North Face, der egner sig til mange forskellige behov og formål. Hvad enten du leder efter en kraftig flannelskjorte, en klassisk skovmandsskjorte eller en ternet skjorte i et lettere og mere luftigt materiale, finder du din nye outdoorskjorte til mænd her. Afhængig af årstid og klima, fører vi et udvalg af skjorter med både korte og lange ærmer, i tykkere flannelmaterialer eller i mere luftige og åndbare materialer.

## Fjällrävenskjorter til friluftsliv og hverdag

Vi fører også Fjällrävenskjorter, som egner sig til det aktive friluftsliv eller til det urbane outdoorlook. Skjorterne fra [Fjällräven](https://www.fjallraven.com/dk/da-dk...) kan styles på mange måder, og findes både med korte og lange ærmer og i letvægtsmaterialer og kraftigere flannel.

## Skovmandsskjorte som overtøj og mellemlag

Nogle af skjorterne egner sig til det aktive liv, hvor åndbarhed og svedtransportering er vigtigt. De findes i et tyndt og ofte syntetisk materiale, så skjorten holder dig tør, når pulsen stiger. Andre skjorter som den klassiske flannelskjorte eller en skovmandsskjorte med foer, er god som overtøj uden på t-shirten i de køligere måneder. De kan også bruges som mellemlag på fx vandreturen eller ved andre friluftsaktiviteter, hvor det også er smart, at skjorten kan knappes op for bedre ventilering. Outdoorskjorten er derfor ofte et både praktisk og smart valg.

Til hverdag kan en skovmandsskjorte i bomuld være rigtig god, mens det på tur kan betale sig at kigge efter en skovmandsskjorte i [uld, som har temperaturregulerende og svedtransporterende egenskaber](https://www.friluftsland.dk/blog/5-...). I varmt klima vil en outdoorskjorte i syntetisk materiale være at foretrække.

## Outdoorskjorter til mange formål

Det smarte ved outdoorskjorter er, at de er meget alsidige, da de kan bruges både til hverdag og til det aktive friluftsliv. En ternet skovmandsskjorte eller flannelskjorte er fx et must-have i garderoben, da en ternet skjorte kan bruges til turene i skoven såvel som til det urbane hverdagslook.  

Uanset hvad din nye outdoorskjorte skal bruges til, er kvaliteten og forarbejdningen af herreskjorterne i Friluftsland helt i top. Vores sortiment af både Fjällrävenskjorter, ternede skjorter, skovmandsskjorter og flannelskjorter er udvalgt med henblik på at være komfortable og pæne under både aktive og daglige forhold. Sortimentet af herreskjorter er valgt ud fra vores slogan; Godt udstyr - bedre oplevelser. Outdoorskjorten er selvfølgelig bare en lille del af hele din friluftsgarderobe. Læs mere om, [hvordan du klæder kroppen på til et aktivt friluftsliv her.](https://www.friluftsland.dk/blog/de...)