Kopper, glas og mugs
## Varm dig på farten med termokop, krus og mugs

Findes der noget bedre end at drikke en kop dampende varm kaffe eller te, når tusmørket falder på, efter efter en lang dag i det fri? Med en termokop eller et af de andre praktiske krus og mugs fra vores udvalg af service til friluftsliv kan du nyde varm - eller afkølet - væske efter lang tid på farten.

Termokopper og termokrus er beholdere konstrueret til at indkapsle og holde på varmen. De har for det meste isolerede, dobbelte vægge og låg der slutter helt tæt. Mange af kopperne her på siden er lavet af rustfrit stål, for lang levetid og nem rengøring.  

Her hos Friluftsland finder du dog også kopper i plastik, emalje og træ. Leder du efter [andre former for service til friluftsliv,](https://www.friluftsland.dk/mad-dri...;searchHash=7b09a8f2ffa2ef84ebfb8be7bfb286dc) har vi også det.

##  

## Termokop eller termoflaske?

Alt efter dine behov kan det være, at du skal have en termoflaske frem for en termokop. I store træk er teknologien og produktet det samme - en termoflaske kan dog indeholde mere end koppen. Begge typer er gode at have med på farten, men til den længere tur eller til en større gruppe, vil en flaske måske egne sig bedre.

Når du skal være på tur i længere tid ad gangen, er det dejligt at kunne lave ny kaffe eller the undervejs. Derfor kan du overveje, om du skal supplere dine termoprodukter med [et stormkøkken fra Trangia](https://www.friluftsland.dk/brand/t...) eller en smart lille [gasbrænder](https://www.friluftsland.dk/mad-dri...).

##  

## Hold kopper og krus rene

Alle kopper og krus her hos Friluftsland er designet med henblik på at blive brugt i naturen og til friluftsaktiviteter, så de er robuste og kan holde til meget.

Men når du bruger din termokop ofte og måske ikke har de bedste muligheder for at gøre den ren imens du er på farten, så bliver den hurtig beskidt. Rester af kaffe og andre drikkevarer kommer desuden hurtigt til at plette og lugte dårligt.

**Derfor er det vigtigt, at du en gang imellem gør dine krus og kopper ordentlig rene. På den måde holder de længere og du får en bedre smagsoplevelse.[ Du kan læse om rengøring af termokopper i denne guide](https://www.whiteaway.com/hverdagen...). **