Hængekøjer

Med en hængekøje til udendørs eller indendørs brug er der lagt op til både afslapning, eventyr og overnatning i det fri. Køb hængekøjer og hængekøjetilbehør her på siden, hvad enten du leder efter en hængekøje til haven eller til friluftslivet.
Hængekøjer
Med en hængekøje til udendørs eller indendørs brug er der lagt op til både afslapning, eventyr og overnatning i det fri. Køb hængekøjer og hængekøjetilbehør her på siden, hvad enten du leder efter en hængekøje til haven eller til friluftslivet.
## Stort udvalg af hængekøjer til udendørs og indendørs brug

I Friluftsland har vi førsteklasses hængekøjer - eller hammocks, som de betegnes på engelsk - fra kvalitetsmærker som [ENO](https://www.friluftsland.dk/brand/e...), [Leosvik](https://www.friluftsland.dk/brand/l...) og [DD Hammocks](https://www.friluftsland.dk/brand/d...), der fungerer til alt lige fra frilufsturen i Söderåsen til den indendørs hyggekrog i hjemmet eller til det udendørs afslapningsspot, hvor der ikke er meget, der kan konkurrere med en hængekøje i haven.

Vi har de mere robuste og funktionelle hængekøjer, der er velegnet til turbrug, særligt her i Skandinavien, og så har vi de mere afslappede, hygge-hængekøjer til brug i haven og i sommerhuset, der kommer i alt lige fra sorte farver til de super funky multifarvede designs, der kaster tankerne tilbage mod de glade 60’ere.

## Køb hængekøjetilbehør til din hammock

Vi har et bredt udvalg af [hængekøjetilbehør](https://www.friluftsland.dk/sovegre...), hvor du får alvor kan få opgraderet til hængekøje setup. Vi har underquilts til hængekøjer, der hænges på under køjen og giver ekstra varme og isolering fra kulden, hvilket er et must på ture uden for sommersæsonen. Vi har også gear slings, myggenet, ridgelines, whoope slings, suspension kits og tarps til hængekøjer - vi har alt tilbehøret til din hængekøje! En tarp beskytter mod dug og regn, hvilket ofte er nødvendigt at have med sig, hvis du sover i hængekøje her i Danmark.

## 10 tips til at komme godt i gang med hængekøje

En hængekøje er en utrolig enkel og behagelig måde at skaffe sig en seng i naturen eller i haven. Den vejer heller ikke meget i rygsækken, og det kan være en rar fornemmelse at blive løftet op fra jorden og samtidig sove under stjernene. Derfor er det ikke mærkeligt, at vi oplever, at flere og flere vælger hængekøjen frem for andre former for shelters på tur. Der er dog [en række ting](https://www.bolius.dk/gode-raad-naa...), der er smart at have styr på som nybegynder. I vores artikel på bloggen giver vi dig [10 tips til hvordan du får en god hængekøjeoplevelse](https://www.friluftsland.dk/blog/10...).