Vinterjakker

**Køb en varm damevinterjakke**  her på siden. Her kan du finde din nye jakke med varm foring, der modstår forskellige grader af blæst, sne, sjap og regn. Vores vinterjakker til damer holder dig varm og får dig godt igennem vinteren. Sortér med filtrene for at finde din foretrukne  **farve** og **pris**.
Vinterjakker
**Køb en varm damevinterjakke**  her på siden. Her kan du finde din nye jakke med varm foring, der modstår forskellige grader af blæst, sne, sjap og regn. Vores vinterjakker til damer holder dig varm og får dig godt igennem vinteren. Sortér med filtrene for at finde din foretrukne  **farve** og **pris**.
Fra 1.499,00 kr.
Fås i 2 farver
Fra 2.599,00 kr.
Fås i 3 farver
## Vinterjakker til damer | Køb din nye jakke til en god pris

Den daske vinter kan både være kold, våd og blæsende og så kræver det en god og **varm vinterjakke** , der kan modstå lidt at hvert. Varm foring kombineret med et som minimum vindtæt, men også ofte vandtæt ydre, gør en vinterjakke oplagt at bruge på kolde friluftseventyr om vinteren. En god vinterjakke holder dig varm, når kulden bider, sneen falder og efteråret / vinteren hærger. Find din nye jakke i din favorit farve og til en god pris her på siden.

**Udvalget af vinterjakker til damer** gør det muligt at finde både **vinterfrakker** , **vinter parkaer** og **lange vinterjakker** , der giver god varme omkring lår og bagdel. En **varm parka til damer** gør det også muligt at komme godt  igennem vinteren, hvad enten den tilbringes her i Danmark eller andre steder i Skandinavien, hvor kulden bider og gør det nødvendigt med en varm vinterjakke til damer. Du finder her på siden et stort udvalg af vinterjakker i forskellige farver og til en god pris. **Sorter med filtrene** i venstre siden af menuen for at finde frem til den **farve** , du ønsker, eller filtrer efter den **pris** , der passer dig.

## Find din vinterjakke til damer blandt kvalitetsmærker

En god vinterfrakke  eller jakke til damer skal passe til dine unikke behov, og derfor har vi et stort udvalg af **fine vinterjakke til damer** i mange forskellige farver og typer - selvfølgelig altid til en god pris. Selvom det at finde den rigtige farve ofte er et stort beslutningsparameter, er der en lang række overvejelser, man kan gøre sig ved køb af ny vinterjakke. Der findes både lange vinterfrakker og parkaer, der tager sig flot ud på gåturen i skoven, og de mere tekniske vinterjakker til damer, som også egner sig til aktiv brug om vinteren. Fælles for alle er det vigtigt, at din vinterjakke kan holde dig godt varm. F.eks. findes vinterjakker som [dunjakker](https://www.friluftsland.dk/dame/du...) og [fiberjakker](https://www.friluftsland.dk/dame/vi...).

En vinterjakke af dun har ofte en lav vægt ift. varme-ratio, hvilket gør den meget behagelig at have på - også på tur - og den hjælper selvfølgelig med at holde dig godt varm. Mens en fiberjakke også vil være varm og let, vil den faktisk være bedre til at modstå regn end en dunjakke. Dermed ikke sagt,  at en **fiberjakke** altid være et bedre køb end en **dunjakke**. En **dun vinterjakke** vil ofte fremstilles med et vandtæt eller vandafvisende ydre - og sådan en jakke vil som regel være varmere end en fiberjakke. Køb da en vinterjakke af dun og vandtæt/vandafvisende ydre, hvis du vil have maksimal varme og vejrbeskyttelse. Udvalget af vinterjakker til damer her på siden inkluderer altså en bred vifte af modeller, så du ikke behøver lede længe for at finde den rigtige pris eller farve, der passer til netop dine behov.

Find din nye vinterjakke til damer fra etablerede mærker som [Fjällräven](https://www.friluftsland.dk/brand/f...), [Patagonia](https://www.friluftsland.dk/brand/p...), [The North Face](https://www.friluftsland.dk/brand/t...) og [Arcteryx](https://www.friluftsland.dk/brand/a...). Du finder også parka jakker til damer.

## Vindtæt og vandtæt jakke, der holder dig godt varm om vinteren

Langt de fleste vinterjakker er vindtætte, men mange er også vandtætte, da vinteren ofte er en våd fornøjelse i Danmark. En vandtæt vinterjakke er det rette  valg, hvis den skal bruges i regn og slud. Er din jakke ikke udstyret med et vandtæt ydre, bruger man en skaljakke over vinterjakken, når vejret er vådt. Det er et oplagt valg, når man skal på tur og får pulsen op, da åndbarheden er bedre end i en vinterjakke uden vandtæt ydre. Det kan være en god løsning på skiferien, da det også gør det muligt at justere lagene. Hvis det ikke sner og blæser er der måske ikke behov for en **vandtæt vinterjakke til damer.** Her kan du nøjes med en mindre isoleret jakke, der dog stadig har noget fiber isolering og et vindtæt ydre, der kan holde dig varm.

## Guide til valg af vinterjakke til damer

Hvis du er i tvivl om hvordan du finder den rigtige jakke, så du behøver du ikke lede efter vejledning andetsteds end vores [guide til at vælge den rigtige vinterjakke til damer.](https://www.friluftsland.dk/blog/va...) Når du skal vælge en ny jakke findes der ofte en lang række overvejelser i forhold til funktionalitet, pasform, farve og pris. I vores guide hjælper vi dig på vej til at vælge den helt rigtige jakke, der passer til dine behov. En varm vinterjakke kan både fungere til tur og i hverdagen, men det handler om at stille de rigtige spørgsmål for at finde frem til den jakke. Er det vigtigst at din vinterjakke holder digrigtig varm, følger de nye trends, ser pæn ud og har den rigtige farve? Måske er en parka det rigtige køb for dig. En parka til damer vil typisk være længere end en normal vinterjakke og derfor vil den have lettere vil at holde dig varm. Parkaer bliver ofte også designet til by og urbant liv, hvilket gør, at de bliver designet i mange
forskellige og populære farver, der passer ind i tidens trends. Det gør det nemmere at finde lige præcis den farve, som du ønsker. Skal din vinterjakke istedet være let, minimalistisk og skåret ned til benet - men stadig holde dig varm? Så bør du måske vælge en mere teknisk vinterjakke. Sådan en jakke vil være oplagt til turbrug, fordi den ofte vil fylde en smule mindre end f.eks. en parka, bl.a. fordi denne type vinterjakke vil have et kortere snit, der minder om en almidelig jakke. Tekniske vinterjakker kommer ofte i mange forskellige farver også, men disse har typisk færre farve muligheder at vælge i blandt. Uanset hvad, så tror vi på, at du her på siden er godt stillet i forhold til **køb af den helt rigtige vinterjakke**.