null
Hovedmenu
Produkter
Sovegrej
Diverse sovegrej
Hovedmenu
Produkter
Sovegrej
Hængekøjer
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store rygsække > 40L
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store tasker
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Kogegrej
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Mad over bål
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Briller
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Navigation
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Reparationsgrej
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Knive og værktøjer
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Diverse udstyr
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Klatreudstyr
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Sikringer
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Reb og slynger
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Tilbehør, klatring
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Is og alpin
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Fodtøj til klatring
Alle køb byttes/returneres indtil d. 28. feb. Læs mere om Corona-service
Webshop Søg Butikker
0
Kurv
Butikker
OPRYDNINGSSALG - spar 20 - 50%
Alle køb byttes/returneres indtil d. 28. feb. Læs mere om Corona-service
 • GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 10:00 - 16:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • OPRYDNINGSSALG - spar 20-50%
  arrow img

  Et nyt år giver anledning til oprydning! Gør et kup!

  Tjek vores tilbud i webshoppen! Brug vores filtre til at finde lige det der passer dig.

   > Se alle tilbud

DK / NO / GL
 
Filtrering
Pris
Tilvalg
Farve
Mærke
Type
Ryd filter Vis resultater

Brændere

Brændere

Brændere giver mulighed for god, varm mad og morgenkaffe i det fri. Vi har gasbrændere, der er gode til ukompliceret brug og kortere ture. Bemærk, at gasdåser kan være svære/umulige at finde - ikke mindst i u-lande. Mere fleksible er de effektive benzinbrændere eller multifuel brændere.

Filter (38)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Pris
Tilvalg
Farve
Mærke
Se flere
Type
Ryd filtre

Kæmpe udvalg af gasbrændere og multifuel brændere til madlavning i naturen

Der findes mange forskellige typer af brændere til madlavning i det fri. Overordnet set kan de deles op i to kategorier: multifuel-brændere og gasbrændere. Nogle brændersystemer, såsom f.eks. et Trangia-sæt med gasbrænder gør det muligt både at anvende gas og flydende brændstof. 

Trangia sæt med gasbrænder eller lille, minimalistisk letvægts brænder?

Udvalget spænder meget vidt og vi tør godt vove pelsen og sige, at vi med stor sandsynlighed har en brænder, der kan opfylde lige præcis dine behov. Vi har gasbrændere fra etablerede kvalitetsmærker som Primus, Trangia, MSR og Jetboil, der alle er nogle af markedets ledende producenter indenfor udstyr til madlavning i naturen. 

Du kan finde alt lige fra de klassiske stormkøkkener fra Trangia med tilhørende gasbrænder til de mere moderne gasbrænder systemer fra MSR og Jetboil, hvor du også får gryde, brændere og kop i ét super kompakt setup. Sidst, men ikke mindst, findes der de helt minimalistiske letvægts gasbrændere, der kun består af et gevind, et brænderhoved og gryde-arme til at holde en gryde eller kop ovenpå. De her helt små gasbrændere hverken fylder eller vejer særlig meget i rygsækken og vil være geniale til solo-eventyret eller til når der bare skal varmes vand til kaffen eller det frysetørrede måltid.

Hvilken brænder skal du vælge til dit outdoor eventyr - gas eller multifuel?

Når skal vælge en brænder kan man starte med at tænke over, hvorvidt man skal vælge en brænder, der kører på gas (gasbrænder) eller en form for flydende brændstof (multifuel-brænder). 

Begge løsninger har fordele og ulemper - som er meget mere detaljeret beskrevet i vores guide til brændere - men til langt de fleste ture vil gas være det nemmeste at have med at gøre, såsom på vandreturen, shelterturen eller sågar til camping. Nogle af årsagerne hertil er, at gasdåser til outdoor brug er let tilgængeligt, let at bruge og gasbrændere kræver et minimum af vedligehold. 

Test af de forskellige gasbrændere

At vælge den rigtige gasbrænder til din næste tur (og de efterfølgende fremover) kan godt virke som en lidt uoverskuelig opgave. Udover at læse vores guide til brændere, så vil vi selvfølgelig altid anbefale dig at besøge din nærmeste Friluftsland-butik og snakke med vores kompetente personale. Med stor sandsynlighed kan du finde en medarbejder, der har personlig erfaring med lige præcis den gasbrænder, som du har udset dig. Derudover, kan du også tjekke disse tests af gasbrændere ud, som vores venner ovre på Outsite-magasinet har lavet.

Gas- og multifuelbrændere af høj kvalitet, der holder på den lange bane

Uanset hvilken brænder du ender med at vælge, kan du vide dig sikker på, at du i Friluftsland investerer i et stykke kvalitetsudstyr, der vil tjene dig godt på mange, mange eventyr fremover, så længe du passe godt på det. Fordelen ved gasbrændere fra Primus, Trangia, MSR, m.fl. er, at de materialer og konstruktionsmetoder, der indgår i produktionen af de små mesterværker er af så høj kvalitet, at de kan holde til meget mere end billigere brændere af lavere kvalitet. Desuden, indgår der en masse ingeniørvidenskab i at producere de mest brænd-effektive brændere og dét kan du læse meget mere om under de respektive modeller vi har i Friluftsland.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.