null
Friluftsland logo
Se også
Webshop Søg Butikker
0
Kurv
Butikker
TILBUD 🍂 Friluftsgrej og -beklædning til efteråret
 • GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • TILBUD - Spar stort på tøj og grej til efteråret
  arrow img
  null
 
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Mærke
Brugsområde
Lining
Type
Ryd filter Vis resultater

Vandresko

Vandresko

Vi har vandresko der står distancen hvorend dine vandringer tager dig hen. Vi har alt fra de kraftige, traditionelle vandresko, der giver masser af støtte og holder i en evighed, til de superlette, sporty udgaver der får dig til at flyve afsted over stierne. Fælles for dem er høj kvalitet, at der er kræset for pasformen, og at de kan give dig masser af problemfrie kilometer på dine ture.

Filter (30)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Se flere
Mærke
Se flere
Brugsområde
Lining
Type
Ryd filtre

Start eventyret med et par gode vandresko 

Vandresko hjælper dig med at beskytte foden og støtter muskulaturen, så du kan tilbagelægge mange kilometer i naturen uden bekymringer om skader eller smerter. Derfor er de perfekte for dig, som elsker at vandre i din fritid, på ferien eller den lange rejse. 

I modsætning til den klassiske vandrestøvle er vandresko lettere, har et lavere skaft, men yder stadig god støtte til foden. Vi har skrevet mere om forskellen på de to typer af fodtøj til vandring her


Hvilke vandresko skal jeg vælge? 

Der er ikke én model af vandresko, der er bedre end de andre. Du bør i stedet vælge din vandresko ud fra parametre som, hvorvidt du er en kvinde eller mand, din erfaring med vandring, terrænet du kommer til at gå i og ikke mindst pasform / din fodtype. 

Vi tilbyder et stort udvalg af gode vandresko til både herrer og damer. Under hver enkelt sko kan du læse en detaljeret beskrivelse om skoens unikke egenskaber. Sammen med vores filtre, kan du på den måde  danne dig et overblik over, hvilken sko du bør vælge.


Terrængående vandresko

Moderne vandresko har mange smarte egenskaber, som kan komme dig til gode under din vandretur. Blandt andet er de designet til at fungere i mange slags forskelligt terræn. 

Vandtætte vandresko kan for eksempel holde fødderne varme og tørre i fugtigt græs eller i et regnfuldt klima. De kan også forhindre mudder og sjap i at trænge ind og gøre sokkerne våde. Det øger ikke kun komforten, men minimerer også risikoen for vabler og gnavsår. Du kan også gøre dine vandresko mere vandafvisende/vandtætte ved at genimprægnere dem med jævne mellemrum. 

Du kan finde produkter til pleje af dit fodtøj her og læse mere om vask og vedligeholdelse i vores guide på bloggen.

Hvis du skal ud og vandre i særligt våde egne, kan du overveje et par lette vandrestøvler i stedet, da et højere skaft lukker bedre af for elementerne. Du kan også supplere fodtøjet med andet vandafvisende udstyr. Blandt andet har Fjällräven et stort udvalg af tasker, bukser og jakker. Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.