null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
🔥 Tjek vores tilbud - spar 20 - 50% 🔥
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Indtil den 24. januar

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tjek vores gode tilbud
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Mærke
Brugsområde
Isolering
Type
Vandtæt lag
Ryd filter Vis resultater

Fjällrävenbukser til mænd

Fjällrävenbukser til mænd

Fjällrävenbukser til herrer har vokset sig fra en mindre familie af bukser i det klassiske G-1000 polyester/bomuld materiale, til en god, stor kollektion, hvor man kan nyde den høje kvalitet og fantastiske finish, til andre aktiviteter end vandring. De stærke og slidstærke friluftsbukser til vandreture og klatring kan selvfølgelig stadig købes, men har fået selskab af lettere udgaver til alt fra safari, jordomrejsen, roadtrips eller hverdagsbrug. 

Filter (46)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Se flere
Mærke
Brugsområde
Isolering
Type
Vandtæt lag
Ryd filtre

Stå imod vind og vejr i Fjällräven bukser 

Bukser fra det ikoniske friluftsmærke Fjällräven er perfekte til dig, som ønsker langtidsholdbare, funktionelle og behagelige bukser. Dem findes der mange af, men det er ikke uden grund at lige netop begrebet “Fjällräven bukser” er alment kendt. Alle ved, hvad et par Fjällräven bukser er, og hvad de står for. Derfor ses de også mange steder - selvfølgelig på vandrestier, trekkingture, ekspeditioner osv. - men også i erhvervslivet og som praktiske hverdagsbukser.

Fjällräven bukser er kendetegnet ved et højt kvalitetsniveau kombineret med en stor variation i design og snit. Man kan både få de klassiske udgaver, med et væld af lommer og detaljer, men også mere simple udgaver er dukket op i sortimentet. Vi fører et bredt udvalg af bukser til både herrer og damer her på siden, så du er sikret flere valgmuligheder, der passer til netop dit behov. 

 

Mere end bare bukser

At designe bukser til friluftsliv kan være lidt af en videnskab. Her skal bukserne ikke bare sidde godt og se flotte ud - de skal også tjene et praktisk formål. Derfor vil du opleve, at både udseende og produktdetaljer kan variere meget fra producent til producent. Fjällräven bukserne tager udgangspunkt i nordiske traditioner, så der er plads og detaljer tiltænkt udstyr man typisk tager med på tur i Norden. Et eksempel herpå, er de populære Keb bukser, som fås til både herrer og damer. Disse bukser er de tekniske buksers Rolls Royce og udstyret med både ventilationslynlåse, strækbare softshellindsatser for øget bevægelsesfrihed, formsyede knæ, forstærkede områder, og meget andet.

Du kan sammenligne vores udvalg af Fjällräven bukser med udvalget fra vores andre mærker for at få en idé om forskelle og ligheder. 


Fordelene ved G-1000 bukser fra Fjällräven 

Hvis du ikke allerede forbinder Fjällräven med det klassiske og funktionelle outdoor-materiale G-1000, så bør du begynde at gøre det nu. Materialet er mærkets egen opfindelse og er en blanding af polyester og bomuld. 

G-1000 bliver brugt af Fjällräven til alt fra tasker til bukser, fordi det er utrolig velegnet til friluftslivet med alt, hvad det byder på af myg, dårligt vejr og slitage. 

Vi har masser af Fjällräven bukser i G-1000 materiale til både herrer og damer, som du kan få glæde af. Husk at det er en rigtig god idé at pleje dine bukser, så materialet holder længere og virker optimalt. Det kan du blandt andet gøre med Greenland Wax, der afhængig af den påførte mængde, øger vindtæthed samt smuds- og vandafvisenhed. Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld