null
Hovedmenu
Produkter
Sovegrej
Diverse sovegrej
Hovedmenu
Produkter
Sovegrej
Hængekøjer
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store rygsække > 40L
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store tasker
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Kogegrej
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Mad over bål
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Briller
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Navigation
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Reparationsgrej
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Knive og værktøjer
Hovedmenu
Produkter
Udstyr
Diverse udstyr
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Klatreudstyr
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Sikringer
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Reb og slynger
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Tilbehør, klatring
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Is og alpin
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Fodtøj til klatring
Webshop Søg Butikker
0
Kurv
Butikker
NYHEDER: Se efterårsnyhederne her!
 • GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 299,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 10:00 - 18:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • NYHEDER: Se de nye, spændende varer!
  arrow img

  Tjek også vores tilbud i webshoppen! Brug vores filtre til at finde lige det der passer dig.

  > Se alle tilbud

DK / NO / GL
 
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Mærke
Type
Ryd filter Vis resultater

Fjällrävenbukser til mænd

Fjällrävenbukser til mænd

Fjällrävenbukser til herrer har vokset sig fra en mindre familie af bukser i det klassiske G-1000 polyester/bomuld materiale, til en god, stor kollektion, hvor man kan nyde den høje kvalitet og fantastiske finish, til andre aktiviteter end vandring. De stærke og slidstærke friluftsbukser til vandreture og klatring kan selvfølgelig stadig købes, men har fået selskab af lettere udgaver til alt fra safari, jordomrejsen, roadtrips eller hverdagsbrug. 

Filter (20)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Størrelse
Se flere
Farve
Se flere
Mærke
Type
Ryd filtre

Stå imod vind og vejr i Fjällräven bukser 

Bukser fra det ikoniske friluftsmærke Fjällräven er perfekte til dig, som ønsker langtidsholdbare, funktionelle og behagelige bukser. Dem findes der mange af, men det er ikke uden grund at lige netop begrebet “Fjällräven bukser” er alment kendt. Alle ved, hvad et par Fjällräven bukser er, og hvad de står for. Derfor ses de også mange steder - selvfølgelig på vandrestier, trekkingture, ekspeditioner osv. - men også i erhvervslivet og som praktiske hverdagsbukser.

Fjällräven bukser er kendetegnet ved et højt kvalitetsniveau kombineret med en stor variation i design og snit. Man kan både få de klassiske udgaver, med et væld af lommer og detaljer, men også mere simple udgaver er dukket op i sortimentet. Vi fører et bredt udvalg af bukser til både herrer og damer her på siden, så du er sikret flere valgmuligheder, der passer til netop dit behov. 

 

Mere end bare bukser

At designe bukser til friluftsliv kan være lidt af en videnskab. Her skal bukserne ikke bare sidde godt og se flotte ud - de skal også tjene et praktisk formål. Derfor vil du opleve, at både udseende og produktdetaljer kan variere meget fra producent til producent. Fjällräven bukserne tager udgangspunkt i nordiske traditioner, så der er plads og detaljer tiltænkt udstyr man typisk tager med på tur i Norden. Et eksempel herpå, er de populære Keb bukser, som fås til både herrer og damer. Disse bukser er de tekniske buksers Rolls Royce og udstyret med både ventilationslynlåse, strækbare softshellindsatser for øget bevægelsesfrihed, formsyede knæ, forstærkede områder, og meget andet.

Du kan sammenligne vores udvalg af Fjällräven bukser med udvalget fra vores andre mærker for at få en idé om forskelle og ligheder. 


Fordelene ved G-1000 bukser fra Fjällräven 

Hvis du ikke allerede forbinder Fjällräven med det klassiske og funktionelle outdoor-materiale G-1000, så bør du begynde at gøre det nu. Materialet er mærkets egen opfindelse og er en blanding af polyester og bomuld. 

G-1000 bliver brugt af Fjällräven til alt fra tasker til bukser, fordi det er utrolig velegnet til friluftslivet med alt, hvad det byder på af myg, dårligt vejr og slitage. 

Vi har masser af Fjällräven bukser i G-1000 materiale til både herrer og damer, som du kan få glæde af. Husk at det er en rigtig god idé at pleje dine bukser, så materialet holder længere og virker optimalt. Det kan du blandt andet gøre med Greenland Wax, der afhængig af den påførte mængde, øger vindtæthed samt smuds- og vandafvisenhed. Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.