null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Primus

Primus

Svenske Primus har i 125 år arbejdet på at udvikle og forfine det bedste kogegrej, service og de smarteste brændere til brug i den fri natur. Hvad end man er til de højeste tinder eller de dybeste skove, har Primus den helt rigtige brænder og tilbehør til turen.

Filter (79)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filtre

Brændere, gas og tilbehør

Her på siden finder du udstyr og gas til madlavning i naturen og på rejser. Uanset om du rejser i bjerge, er på camping eller overnatter i telt, så giver brænderne dig mulighed for at tilberede enkel eller avanceret mad.

Primus har en ambition om at give friluftsfolk og rejsende, friheden til at gå på opdagelse - og få stillet sin sult. De har et ønske om at det giver dig mulighed for en mere enkel tilgang til livet - hvor hver dag er en eventyrlig oplevelse.

Historien om det innovative firma

Det hele startede i en lille smedje i midten af Stockholm. Det var F.W. Lindqvist og J.V. Svenson der i 1892 skabte verdens første sodfrie campingkøkken. Fordi det var det første på markedet, besluttede de at kalde det Primus. Navnet stammer fra det latinske ord Primus, som betyder ”den første”. 

Den første brænder

Primus blev synonymt med holdbare og funktionelle udendørskøkkener og campingkøkkener. For mange blev brænderne det første valg til både klatrerture, vandring og krævende ekspeditioner.

Med produkterne her på siden får du mulighed for at tilberede enkel eller avanceret mad på turen. I oppakningen er udstyret meget kompakt, så du kan have dem med uanset om du skal bære alt selv, eller kan transportere det i bil eller kano m.v.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld