null
Hovedmenu
Produkter
Rygsække
Store rygsække > 40L
Hovedmenu
Produkter
Mad-drikke
Mad over bål
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Sikringer
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Reb og slynger
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Tilbehør, klatring
Hovedmenu
Produkter
Klatregrej
Fodtøj til klatring
Hovedmenu
Produkter
...mere
Efterårskampagne
0
Kurv
Søg Butikker Webshop
Butikker
 • Gratis fragt ved ordrer over 500 kr*

  GRATIS FRAGT: Til GLS pakkeshop (over 500,-)

  GRATIS FRAGT: Til Friluftslands butikker

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 10:00 - 18:00 & Lørdag 10:00 - 15:30.

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker Butikker
 • Hold varmen med vores lækre merinould

  Skidt med dalende temperaturer og kolde vejrudsigter - bliv godt klædt på med lækkert, lunt merinould fra Fjällräven, Tierra, Icebreaker, Smartwool, Aclima & Point6.

  > Gå på opdagelse i vores merinould

  - - -

  Vi har altid gode sager på tilbud i webshoppen! Klik her for at se alle tilbudsvarer og brug derefter vores filtre til at finde det der passer dig.

  > Se alle tilbud
DK / NO / GL
Gratis fragt til GLS pakkeshop i DK over kr. 500,-
Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Scarpa

Scarpa

Italienske Scarpa producerer ganske enkelt noget af verdens bedste fodtøj til brug i bjerge, på rejser og andre udendørsaktiviteter. Grundlagt i Asolo i 1938, hvor størstedelen af produktionen stadig foregår, med godt håndværk og avanceret teknologi. Kvalitet og funktionalitet er forbilledlig og Scarpa er altid med helt fremme i tests og i udviklingen af nye teknologier. Pasforme og læste er udviklet over årtier og helt imponerende gode. De er også specielt tilpasset forskellige aktiviteter og markeder - ikke noget med smalle sko/støvler, blot fordi mærket er italiensk. 

Filter (76)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Sko og fodtøj fra Italien

Scarpa producerer noget af det bedste fodtøj til brug i bjerge såvel som til hverdag. Vandrestøvler skal fungere på pakkede stier og i robust terræn. Producenten bygger desuden sine vandrestøvler for at skabe produkter, der opfylder en bred vifte af situationer og præferencer.

Lifestyle-serien er udarbejdet til hverdagsbrug og skoene sætter sig i centrum af dit aktive liv. Designet kommer ud af samme lidenskab, der også inspirerer til bjergfodtøj. Serien giver dig fodtøj med mulighed for at tackle hverdagens ekspeditioner uden problemer.

Hvad betyder Scarpa på italiensk?

Det italienske ord Scarpa betyder Sko på dansk. Det er også navnet på mærket Scarpa, som producerer netop sko og andet fodtøj.

Du finder sko, vandresko og andet fodtøj fra mærket i vores butikker hos Friluftsland, i de større danske byer som København, Odense og Aarhus m.fl. Her på shoppen kan du vælge filtre, så du ser det mest relevante udvalg for dig. Vælg herre eller dame og din skostørrelse.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

TilmeldDu giver ved tilmelding samtykke til, at vi kan behandle dine personoplysninger (e-mail adresse), så vi kan sende dig nyhedsmails.
Du kan selvfølgelig til enhver tid framelde dig. Læs mere om vores persondatapolitik her.