null
Friluftsland logo
Se også
Close icon
menu burger icon
Butikker
0
Kurv arrow icon
Butikker
 • Fragt fra 19,- Fri fragt over 499,-
  arrow icon

  GRATIS FRAGT: Afhent i butik eller via GLS/Postnord fra 499,-

  LEVERING: Kun 1-2 dage på lagervarer

  RETURNERING: Altid 30 dage, uden bøvl

  GRØNLAND: Fragt: 299,- Gratis fra 2995,-

 • Gavekort
 • Telefon Kundeservice
  arrow icon

  Vores kundeservice har åbent: Man-fre 9:00 - 17:00

  Telefon: 33 14 51 50. E-mail: kundeservice@friluftsland.dk

  Mere kundeservice
 • Butikker
  Butikker
  arrow icon
 • Tilbud | Spar op til 50%
  arrow img

  Bliv klar til et 2022 fyldt med frilufsture og nye eventyr

  Se vores gode tilbud

Filtrering
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Ryd filter Vis resultater

Scarpa

Scarpa

Italienske Scarpa producerer ganske enkelt noget af verdens bedste fodtøj til brug i bjerge, på rejser og andre udendørsaktiviteter. Grundlagt i Asolo i 1938, hvor størstedelen af produktionen stadig foregår, med godt håndværk og avanceret teknologi. Kvalitet og funktionalitet er forbilledlig og Scarpa er altid med helt fremme i tests og i udviklingen af nye teknologier. Pasforme og læste er udviklet over årtier og helt imponerende gode. De er også specielt tilpasset forskellige aktiviteter og markeder - ikke noget med smalle sko/støvler, blot fordi mærket er italiensk. 

Filter (29)
Sortering
 • Pris - stigende
 • Pris - faldende
 • Varemærke - A-Å
 • Varemærke - Å-A
Køn
Pris
Tilvalg
Farve
Se flere
Ryd filtre

Sko og fodtøj fra Italien

Scarpa producerer noget af det bedste fodtøj til brug i bjerge såvel som til hverdag. Vandrestøvler skal fungere på pakkede stier og i robust terræn. Producenten bygger desuden sine vandrestøvler for at skabe produkter, der opfylder en bred vifte af situationer og præferencer.

Lifestyle-serien er udarbejdet til hverdagsbrug og skoene sætter sig i centrum af dit aktive liv. Designet kommer ud af samme lidenskab, der også inspirerer til bjergfodtøj. Serien giver dig fodtøj med mulighed for at tackle hverdagens ekspeditioner uden problemer.

Scarpa er også helt fremme når det gælder klatring og excellerer især indenfor produktionen af klatresko, hvor de har formået at producere nogle af de mest ikoniske og veludførte klatresko på markedet. Vi har et stort udvalg af klatresko fra Scarpa til alt udendørs klippe til indendørs boulder og til begynder-niveau og til de mere avancerede klatrefolk. Er man mere til de højere luftlag, fører vi også en række alpinstøvler fra bl.a. Scarpa.

Hvad betyder Scarpa på italiensk?

Det italienske ord Scarpa betyder Sko på dansk. Det er også navnet på mærket Scarpa, som producerer netop sko og andet fodtøj.

Du finder sko, vandresko og andet fodtøj fra mærket i vores butikker hos Friluftsland, i de større danske byer som København, Odense og Aarhus m.fl. Her på shoppen kan du vælge filtre, så du ser det mest relevante udvalg for dig. Vælg herre eller dame og din skostørrelse.Tilmeld dig Friluftslands nyhedsmail, hvor du får gode tilbud, nyheder, guides og tips om varer inden for vores sortiment og om friluftsliv og rejser generelt.

Tilmeld