Varmt overtøj

Fra 2.199,00 kr.
Fås i 3 farver
1.199,00 kr.
Fås i 2 farver
## Varmt overtøj til herrer  

Produkterne spænder over fiber- og dunprodukter til skaljakker som lukker kulde og vind ude.

Se udvalget her.

## Varme jakker til herrer

Vi har[ varme herrejakker](https://www.friluftsland.dk/herre/v...) i form af dunjakker og fiberjakker. F.eks. meget lette dun- og fiberjakker til tur- og ekspeditionsbrug, der giver maksimal isolering per gram. Vi har også slidstærke og vandtætte dunjakker der gør sig godt til alt fra arbejdsbrug i koldt klima, til en råkold dansk vinter.

## Vinterjakker til herrer

En [vinterjakke til herrer](https://www.friluftsland.dk/herre/v...) af god kvalitet holder kulden på afstand og beskytter mod elementerne - gerne med minimum et vindtæt, men også ofte et vandtæt ydre. Se hele udvalget af vinterjakker til mænd her på siden og bliv klar til at modstå vinterkulden til hverdag og på tur.

## Varm og vandtæt jakke til herrer

De [varme og vandtætte jakker til herrer](https://www.friluftsland.dk/herre/v...) er ideelle til en våd, råkold dansk vinter, forfrosne skiløbere og generelt til folk der vil have en VARM allround jakke. Med det vandtætte ydre er det ligemeget, om det sner eller regner, og et varmt for i enten fiber eller dun sikrer dig en varm oplevelse.

## Varm og let jakke til herrer

Ekstra høj dun og fiber kvalitet gør at disse [varme og lette jakker til herrer ](https://www.friluftsland.dk/herre/v...)vejer meget lidt og varmer rigtig meget. Ideelle til kolde belays på isklatreturen, kølige aftener på trekkingturen eller til tørre vinterdage i byen.

## Dunjakker til herrer

Stort udvalg af [herre dunjakker](https://www.friluftsland.dk/herre/d...) med maksimal varme og komfort. Find komprimerbare og lette dunjakker til friluftsliv og turbrug med en formidabel isoleringsevne pr. gram. Eller tag et kig på de vandtætte vinterdunjakker til mænd, velegnede til hverdagsbrug eller rejserne til koldere egne.

## Varme veste til herrer

Skal du kunne holde varmen, men ønsker ekstra god bevægelsesfrihed og mindre volumen? [Varme herreveste](https://www.friluftsland.dk/herre/v...) er sagen! Dunveste og fiberfyldte veste giver rigtigt meget varme, men masser af plads til armene til at arbejde frit. De fylder også mindre under en skaljakke eller i rygækken.